31 января 2023

18:14
Розглядаємо діяльність російського флоту у Чорному морі та бойові дії на Дніпрі з обстрілами нейтральних суден і знищенням російських катерів біля Херсону.
17:42
США готовы противостоять агрессии КНДР против Южной Кореи всеми видами оружия, в том числе ядерным. Об этом глава американского министерства обороны Ллойд Остин заявил 31 января во время визита в Сеул, сообщает Reuters.
15:48
Частина одеської Молдаванки більше доби буде без води.
14:34
Маразм на росії крєпчав. Тепер мінкульт рф вимагає від Третьяковки привести свою експозицію "у відповідність з культурно-моральними цінностями". Коротше кажучи - зі скрепами.
14:21
Через зменшення лімітів на споживання електроенергії скасовують два приміських електропотяги з Одеси.
13:17
Нечто подобное происходит сегодня и в российском Волгограде - там а всех въездах в город дорожные знаки "Волгоград" временно заменены на знаки "Сталинград", сообщила пресс-служба мэрии города.
12:26
30 січня в Одесі на творчому вечорі відомий український сучасний письменник Юрій Андрухович поділився своїми мріями та прочитав досі неопублікований текст з ще не написаної книги.
11:58
До України вже відправили перші 60 важких БМП “Bradley”.
12:06
"Укрзалізниця" призначила два нових міжнародних пасажирських потяги у напрямку Польщі з Києва та Харкова.
11:51
На 31 січня безповоротні втрати росіян на фронті сягнули 127,5 тисяч особин.
11:03
Вы будете смеяться, но знаменитый тезис Остапа Бендера о том, что вся контрабанда делается на Малой Арнаутской улице опровергнут окончательно. Как выяснилось в Париже, отныне контрафакт изготовляют на Успенской.
09:23
30 січня в Одесі з короткою робочою програмою побували президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Данії Метте Фредеріксен.
09:15
Авіакомпанія Ryanair вже робить кроки, щоб бути готовим повернутися до України після перемоги над рф.
09:06
Інформуємо про основні події на фронтах за офіційними даними Генштабу ЗСУ на ранок 31 січня.