24 января 2023

21:26
По информации журнала Der Spiegel, канцлер ФРГ Олаф Шольц (Olaf Scholz) принял решение направить Украине основные боевые танки Leopard 2, а также разрешить аналогичные действия другим странам, в частности Польше. При этом речь идет по меньшей мере об одной роте танков Leopard 2 A6, пишет издание. Другие союзники, в частности в Скандинавии, также примут решения о поставках своих танков Leopard Киеву, сообщает издание.
20:13
24 січня, скоріше за все, танкове питання для України остаточно та принципово вирішено - і тепер постачання дійсно великої кількості танків для ЗСУ лише питання деякого відносно невеликого часу. І ми дізнаємося, скільки таких танків Україна може отримати, яких саме та скільки їй треба.
19:09
Американский аналитический центр Atlantic Council на основании опроса 167 аналитиков из разных стран составил прогноз развития планеты на ближайшие 10 лет.
16:43
5 обласних компаній розподілу електроенергії оштрафовані за те, що не дотримувалися графіків стабілізаційних відключень. Серед них є і компанія "ДТЕК Одеські електромережі".
16:28
За матеріалами СБУ підозру отримав командир авіаполку рф, за чиїм наказом окупанти вдарили по Дніпру, також він причетний до аналогічних обстрілів Одеської області.
14:17
Від сьогодні в Одесі та Одеській області починається значне погіршення погоди.
14:13
В закрытую часть реестра лекарственных средств минздрав россии внес 97 препаратов, которые станут дефицитом в 2023 году. Об этом сообщает «Фармвестник» со ссылкой на документ.
13:41
Історичний центр Одеси може стати одним з об'єктів культурного надбання ЮНЕСКО. Цьому намагаються заважати росіяни - але безуспішно.
13:09
З вечора 23 січня в Україні йде ціла низка гучних звільнень різноманітних високопосадовців - від заступника голови офісу президента до 5 голів обласних адміністрацій.
10:09
Украинские военные сбили три российских вертолета Ка-52 "Аллигатор". Об этом сообщило командование Воздушных сил Вооруженных сил Украины в Telegram.
10:06
24 січня росіяни трохи посилили своє оперативне з'єднання у Чорному морі, що загрожує обстрілом Одесі.
10:00
На сході України ЗСУ продовжують знищувати російську авіацію.
09:53
Всі чиновники, народні та місцеві депутати та інші посадові особи не зможуть більше виїжджати за кордони України з особистими цілями. Лише у випадку робочої необхідності.
09:34
24 січня міський електротранспорт Одеси працює в обмеженому обсязі.
08:59
24 січня знову залишається складною ситуація з лімітами на електроенергію в Одеській області.
08:49
Інформуємо наших читачів про головні події на ранок 24 січня за оперативним зведенням Генштабу ЗСУ.