9 января 2023

16:02
За останні дні з морських портів Одеської області вийшли в море ще 5 суден.
15:57
Россия с лета использует Су-57 для ударов по Украине, но атакует издалека из опасений потерять авиатехнику. Об этом министерство обороны Великобритании сообщает в Twitter 9 января со ссылкой на британскую разведку.
13:09
Поліція постійно затримує в Одесі різноманітних людей, які співпрацюють з російськими загарбниками.
13:03
Через завдані російськими ударами пошкодження у енергосистемі, стабілізаційні відключення можуть тривати ще не менше двох місяців за умови відсутності нових російських ракетних ударів і спричинених ними ушкоджень.
12:57
Два события, произошедих почти одновременно в разных странах, на разных континентах, на мой взгляд, связаны одним обстоятельством - они случились с союзниками россии.
12:52
Один з заступників очільника Одеської ОВА Олег Муратов, якого кілька днів тому затримали "на гарячому" при хабарництві, вийшов з СІЗО під заставу.
12:34
На залізничних вокзалах, в тому числі і Одеському, встановлюють спеціальні безкоштовні для пасажирів зарядні станції.
10:05
Опубліковано рейтинг 145 армій світу - Україна в ньому на 15 місці.
10:37
8-9 січня кораблі російського чорноморського флоту знову вийшли в море. Але загроза ракетних обстрілів для Одеси поки що відсутня.
16:15
Многие люди курили кальян хотя бы раз в приятной компании в кальянной. Попробовав кальян где-то в заведении, вы могли загореться желанием иметь такое курительное устройство у себя дома. Возникает вопрос - как выбрать и купить кальян? Здесь мы расскажем вам секреты выбора качественного, функционального кальяна.
09:35
В заголовках российских госСМИ весь 2022 год немцы заступались за путина и высмеивали канцлера Шольца и главу МИД Бербок. Как появляются такие статьи и что на самом деле думают немцы проверила "Немецкая волна".
09:28
Логістичний центр "сухий порт" в Одесі, який належить компанії "Євротермінал", арештований.
08:50
Висвітлюємо основні події на фронті станом на ранок 9 січня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.