19 января 2023

17:14
Европейский Союз и его члены должны добиваться создания специального международного трибунала для преследования преступления агрессии против Украины, совершенного политическим и военным руководством россии, гласит резолюция Европейского парламента, принятая в четверг, 19 января, в Страсбурге.
13:14
Експорт аграрної продукції протягом десяти з половиною місяців повномасштабної війни склав 41,3 млн тонн, у тому числі було експортовано 16,7 млн тонн кукурудзи та майже 9 млн тонн пшениці. Більшу частину вантажів вивизять морським шляхом з портів Одеської області. Про це повідомила пресслужба Міністерства аграрної політики та продовольства.
13:33
Морський десант на узбережжі Чорного моря росіяни висадити не зможуть. Проти десанту є надійний захист та система оборони.
11:27
За словами президента України, росія вже готова застосувати проти нас чергову партію іранських безпілотників-камікадзе.
11:48
Рекордний за обсягом пакет військової допомоги від Естонії включатиме важку артилерію та боєприпаси.
12:50
Під час польоту над Білоруссю російський винищувач МіГ31 загорівся і виконав вимушену посадку.
09:53
Після вже обумовленої передачі Україні легких колісних бронемашин з важким озброєнням АМХ-10, які вважають "колісними танками", Франція вже планує передачу партії важких танків "Леклерк".
09:45
Белорусское издание "Наша Ніва" со ссылкой на очевидцев сообщило, что россия перебрасывает чмобиков в Беларусь в железнодорожных вагонах-цистернах, чтобы избежать спутникового и визуального контроля за переброской живой силы российской армии, отмечают журналисты.
09:36
19 січня продовжується загроза з моря для Одеси від російського флоту, який тримає напоготові 6 ракетних кораблів.
09:32
19 січня в Одеській області залишається дуже складна ситуація з енергетикою.
09:08
В повестке дня на 19 января заседания правительства Швеции стоит любопытный пункт - "Задание вооруженным силам Швеции по подготовке к передаче Украине артиллерийских систем". И очень сложно сомневаться в принятии этогорешения.
09:02
19 січня в Одесі та Одеській області замість традиційних хрещенських морозів - тепло, сонячно і штормить море.
09:00
Повідомляємо про головні воєнні події станом на ранок 19 січня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.