20 января 2023

20:22
20 листопада відбувся перший рейс потяга класі "Інтерсіті" з Києва до Черкас, де нещодавно завершился електрифікація залізничної лінії від вузлової станції ім. Тараса Шевченка.
16:18
На конференції союзників України у Рамштайні не було прийнято остаточного рішення щодо постачання великої кількості танків стандарту НАТО, однак були зроблені певні кроки для постачання Україні окремих партій такої важкої бронетехніки.
19:53
В связи с военным положением в Украине многие компании и учреждения изменили формат своей работы. Из-за разрушительных последствий украинцам непросто делать привычные дела, будь то поход в магазин, запись к врачу и даже оформление документов. Кроме того, множество людей осталось без работы и основного источника дохода.
16:06
Він готував ракетний удар по місту Ізмаїл - по порту та по енергетичним об'єктам.
16:06
Він готував ракетний удар по місту Ізмаїл - по порту та по енергетичним об'єктам.
09:43
Мова йде про 10 французьких самохідних артилерійських установок Caesar. Раніше саме Данія надала Україні мобільні пускові установки протикорабельних ракет "Гарпун".
14:36
Ставропольский краевой суд признал геноцидом народов СССР действия немецкой армии во время оккупации в годы Второй мировой войны, передает издание «Вести Ставрополье».
10:45
СБУ знешкодила агентурну мережу російського гру, яка коригувала ракетні удари по Дніпру 14 січня.
13:01
На кварталі вулиці Канатної між Семінарською та Пироговською в Одесі запроваджують двосторонній рух.
09:00
Новий пакет допомоги від США на 2,5 мільярди доларів включатиме в себе нові ракети, багато бронетехніки, але поки що без танків.
08:03
Иран не признает вхождение в состав России Крыма и четырех новых регионов, несмотря на «отличные отношения с Москвой», заявил в эфире TRT World глава МИД Ирана Хосейн Амир Абдоллахиан.
08:46
Протягом перших 18 днів січня 2023 року з морських портів Одеської області відправилися 48 суден з 1,78 млн. тон аграрних вантажів. І це далеко не відображає можливості України - оскільки зменшеня обсягу експорту відбувається через саботаж діяльності "Зернового коридору" росією.
09:32
На дахи багатьох адміністративних будівель у російській столиці встановлюють зенітні комплекси.
07:55
Вже відомі загальні ліміти на споживання електроенергії в Одеській області на 20 січня.
07:51
Інформуємо про головні події на фронті станом на ранок 20 січня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.