23 января 2023

20:04
Аналізуємо діяльність російського флоту за останні дні та його можливості для загрози Одесі, а також знищення російського катеру.
20:05
23 січня росіяни зазнали значних втрат у повітрі.
18:54
У Німеччині продовжується політична дискусія щодо надання Україні танків "Леопард 2" німецького ж виробництва. Тим часом, загалом, процес передачі Україні танків стандарту НАТО вже почався.
12:00
Висвітлюємо головні події в Одесі, на фронтах, у сфері міжнародної підтримки України та остаточної поразки росії, хоча країна-агресор ще намагається наступати. Аналізуємо все головне за середину січня.
17:25
Заступни міністра розвитку громад Василь Лозинський був затриманий при отримання рекордного за обсягом хабаря у 400 тисяч доларів та відразу після цього відсторонений від посади та звільнений.
16:59
Парфумерія відіграє особливу роль у нашому житті. Дивлячись у дзеркало, ви тішитеся красі, так само, вдихаючи аромат, ви можете насолоджуватися власною досконалістю та створювати для себе особливий настрій.
16:37
Зараз кожного дня через протоку Босфор проходить всього 2-3 судна "зерновим коридором" до портів Одеської області проти значно більшої щоденної кількості суден восени 2022 року.
16:32
Служба безпеки України заблокувала корупційний механізм отримання хабарів митниками та прикордонниками під час перетину кордону в Одеській області іноземними громадянами.  
10:31
За словами президента України Володимира Зеленського, зараз для ЗСУ готується кадровий резерв для відновлення бойових частин.
09:54
Польша может отправить Украине немецкие боевые танки Leopard без разрешения Германии, которая владеет экспортной лицензией. Об этом представителя правительства Германии цитирует Sky News.
10:20
Кількість рухомого складу на маршрутах одеських трамваїв та тролейбусів 23 січня дуже обмежена.
09:42
Станом на ранок 23 січня військові втрати росіян на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ сягають майже 121,5 тисячі особин, також за останню добу знищено російський катер в морі або на Дніпрі.
08:58
В Одеській області продовжують діяти графіки стабілізаційних відключень. Але ліміти на споживання на 23 січня показують деяке погіршення ситуації.
08:22
Інформація про перебіг подій на фронтах за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ на ранок 23 січня.