17 января 2023

20:26
За інформацією енергопостачальної компанії "ДТЕК Одеські електромережі", зараз в Одеській області дефіцит електроенергії складає приблизно 50% від звичайного споживання, а ту половину, що залишилася - майже всю використовує критична інфраструктура,
19:15
17 січня міністр закордонних справ Великобританії заявив, що початок передачі Україні танків стандарту НАТО - це "чіткий сигнал" російському диктатору про його неминучу поразку та перемогу України. Однак цей шлях не буде легким.
18:58
Новий пасажирський потяг з України в Румунію отримає назву "Мармароський експрес", а його розклад буде зручним для пересадок у напрямку Бухареста та Клуж.
17:27
Как мне кажется, эта старинная польская пословица целиком и полностью соответствует истории, которую хочу вам сегодня поведать.
20:31
В Одеській області вперше в Україні приватизували порт - йдеться про морський торговельний порт "Усть-Дунайськ".
20:21
З самого ранку 17 січня на узбережжі Одеси вирує дуже сильний зимовий шторм.
23:53
Обіцяна Великобританією чергова партія військової допомоги може стати чи не наймасштабнішою за час війни.
09:29
Аналізуємо діяльність російського чорноморського флоту у останні кілька днів після 14 січня 2023 року.
23:42
Високий суд Англії минулого тижня видав наказ про арешт активів Сергія Грози та Володимира Науменка, власників компанії GNT Group і зернового термінала «Олімпекс Купе» в Одеському порту, задовольнивши позов кредиторів GNT Group — американських інвестиційних компаній Argentem Creek Partners (ACP) та Innovatus Capital Partners. Про це повідомила прес-служба ACP.
23:39
Власти Сент-Женевьев-де-Буа, расположенного в 30 км к югу от Парижа, отказались принимать от России деньги на содержание так называемой "русской" части местного кладбища. При этом речь о ликвидации захоронений не идет.
23:33
Інформуємо про головні воєнні події станом на ранок 17 січня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
23:27
Ось як виглядає море на узбережжі Одеси після минулого сильного шторму. А поки що синоптики прогнозують для одеситів нове погіршення погоди.