Що роблять сепаратисти на святкуванні дня міста в Одесі (ВІДЕО)

Олександр Вельможко  |  Пятница, 2 сентября 2022, 18:50
На жаль, сьогоднішне святкування Дня міста в Одесі перетворилося на офіціозну фікцію та викликає у мене блювотний рефлекс.
Що роблять сепаратисти на святкуванні дня міста в Одесі (ВІДЕО)

На світлинах та відео поруч з керівництвом міста Одеси і області, в тому числі військовими, а також багатьма дійсно порядними патріотами, безсоромно вишкірюється на всі 32 зуби один з головних ворогів єдиної незалежної України ківалов. Він свого часу робив все для захвату Одеси "руським миром", фотографувався з путіним, отримав від нього медаль та разом із своїми посіпаками навіть планував, ходять чутки, стати гауляйтером Одеси при окупантах. Неподалік - проголосивший себе 2014 року "контрреволюційним комендантом Бесарабії" колишній нардеп Барвіненко. Поруч лізе поближче до влади антимайданівка Таміла, хто в Одесі її не знає...

Це просто плювок в обличчя всім, хто наразі захищає Україну і тим, хто загинув за нашу свободу за останні 8 років. Дивуюся, як відповідні органи не забрали сергія васильовича відразу зі свята у наручниках на черговий допит.

Дуже соромно перед дійсно поважним Євгеном Михайловичем Голубовським, якого нібито вшанували, включивши до переліку Почесних громадян Одеси, а насправді в тому переліку поставили на один щабель з мерзотниками на кшталт вищезгаданого ківалова, злочинця та зрадника боделана, махрового сепара та розповсюджувача імперських історичних міфів губаря (про мертвих нічого, крім правди), непотоплюваного корупціонера запорожана тощо. Соромно, що фактично у цей ряд поставили ще й найкращого друга України за кордоном - Бориса Джонсона. 

Велика дяка колезі Вячеславу Тенякову за вкрай показові фото. Нібито й не точаться запеклі бої всьго за кілька десятків кілометрів від Одеси, нібито не маячили російські фрегати на горизонті, нібито й не вбила руська ракета трьохмісячну одеситку Кіру з мамою та бабушкою, нібито нічого не прилетіло в Сергіївку...

Посміхаємося и машемо. Бенкет під час чуми триває.

comments powered by HyperComments