2 серпня 2023

17:01
На 4 серпня запланована позачергова сесія Одеської обласної ради, на якій одним з головних питань буде "ротація" депутатів.
16:30
Місія ЮНЕСКО, яка визначає масштаби руйнувань від російських ракетних ударів по Одесі, продовжує роботу у місті.
16:21
Повітряний удар дронами-камікадзе по Ізмаїлу в ніч на 2 серпня зіпсував до 40 тисяч тон зерна у портових зернових терміналах.
13:48
Эта проблема стояла всегда перед советской, а затем и российской властью. Телевидение постоянно "опускало" доллар, а вместо него падал рубль, вопило по поводу краха американской промышленности, в то время как местные "левши" с растущими из задницы руками разучились изготавливать даже гвозди...
12:23
Одеський військовий чиновник-бухгалтер займався тим, що протягом трьох місяців присвоював собі зарплати морських піхотинців на загальну суму у 10 мільйонів гривень.
08:39
Судячи з повідомлення одеської мерії, кредитний рейтинг міста за версією одного з авторитетних рейтингових агентств, незважаючи на війну, залишаєтсья на стабільно високому рівні.
12:14
"Только за последние полгода Россия импортировала запрещённые к ввозу чипы западных компаний на сумму более $502 млн долларов — они используются для производства ракет и других видов оружия", - такую громкую новость опубликовало сегодня издание "Верстки".
10:00
В планах "Укрзалізниці" - поступово перейти від капітального ремонту і модернізації пасажирських вагонів до виробництва на власних заводах.
09:49
Керівник Одеської ОВА Олег Кіпер опублікував фото наслідків російського удару "шахедами" по Ізмаїлу. Всього над Одеською областю збили 11 дронів.
08:51
Міська влада Болграду вирішила під час війни витратити загалом 157 мільйонів гривень на реконструкцію очисних споруд місцевого водопроводу.
09:42
"Укрзалізниця" звертається до залізниці Молдови з проханням про знижку на транзитні вантажні перевезення до порту Рені у напрямку з регіонів Західної України.
08:56
В ніч на 2 серпня відбулася чергова масштабна повітряна атака України, в ході якої росіяни застосовували лише дрони-камікадзе іранського виробництва.
08:26
Інформуємо наших читачів про головні події на фронті та в Одеській області за офіційними даними Генштабу ЗСУ на ранок 2 серпня.