25 серпня 2023

16:14
Российский публицист с украинским паспортом Александр Невзоров опубликовал жутчайшую по своему цинизму заметку, которая ставит под сомнение принадлежность мокшанских приматов к человеческому роду. Дело в том, что в биологии отряд приматов включает в себя не только людей, но и обезьян и полуобезьян. Друдно сказать к какому семейству отнести этих животных, но назвать их людьми даже с большой натяжкой реально невозможно. Посудите сами...
16:04
Питання можливого прискорення темпів передачі Україні винищувачів F-16 стало однією з ключових тем телефонних перемовин президентів України і США
15:40
Одеська міська рада ухвалила виділити 25,5 млн. гривень на створення єдиної системи екстрених сповіщень про загрози - повітряні тривоги та інші сповіщення.
13:49
В пресс-службе Минпросвещения россии сообщили: "29-30 августа впервые пройдут всероссийские учения, организованные Минпросвещения, МЧС, МВД, росгвардией и региональными властями, по отработке комплексного сценария действий работников образовательных организаций и сотрудников охраны при террористической угрозе. Мероприятия состоятся во всех школах, колледжах и техникумах россии".
13:16
Новий пакет військової допомоги Україні від Фінляндії коштує приблизно 94 мільйони євро.
12:46
25 серпня на засіданні одеського виконкому було схвалено кредитну програму для закупівлі до 2026 року 30 нових електробусів.
12:40
Один з одеських сепаратистів, який пізніше воював у складі терористичних формувань так званої "ДНР", заочно засуджений до 14 років тюрми - як тільки впіймають, відразу посадять.
12:01
Залізничний транзит молдавських вантажів через станцію Рені в Одеській області та українських вантажів через Молдову до порту Рені тепер буде йти за спрощеною процедурою, що значно пришвидшить перевезення.
11:58
Впервые в истории Вооруженные силы Украины уничтожил российскую зенитно-ракетную систему большого и среднего радиуса действия С-400 "Триумф" на мысе Тарханкут во временно оккупированном Крыму, выпустив по ней ракету из противокорабельного комплекса "Нептун".
11:37
За повідомленням Генштабу, українська армія продовжує наступати на двох напрямках - у бік Мелітополя та під Бахмутом.
11:05
Тактика ракетних ударів російських агресорів силами чорноморського флоту змінилася.
10:21
Керівництво Одеської ОВА виступило з заявою, що відтепер у портах Одеської області завантажувати зерно зможуть лише ті компанії, які мають документи про походження зерна.
09:25
В ніч з 24 на 25 серпня росіяни завдали два ракетних удари по Одесі та Одеській області.
09:22
Повідомляємо про найважливіші події останньої доби на фронті станом на ранок 25 серпня 2023 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ.