30 серпня 2023

16:08
Адміністрація морських портів України уклала меморандум з портами Південної Луїзіани та Нового Орлеану у США про їх допомогу у відновленні пошкоджених українських портів.
16:54
Вартість робіт з ремонту та відбудови пошкодженого прямим влученням російської ракети "Онікс" Преображенського собору в Одесі може перевищити 200 мільйонів гривень.
16:58
Правильний термометр - це прилад для вимірювання температури, який має високу точність та надійність. Основна вимога до правильного термометра - це здатність точно вимірювати температуру з мінімальною похибкою.
15:22
За допомогою однієї з австрійських компаній "Українське Дунайське пароплавство" може модернізувати свої буксири та вантажні самохідні судна з заміною двигунів.
14:47
Россия отказала в праве расследовать рушение самолета Embraer Legacy 600, в котором погиб международный преступник Евгений Пригожин бразильскому Центру расследования и предотвращения авиакатастроф (CENIPA), как того требует международное законодательство. Об этом во вторник, 29 августа, сообщило агентство Reuters.
13:17
Уряд США прийняв рішення про надання Україні позачергового пакету військової допомоги загальною вартістю у 250 млн. доларів.
12:56
Під час нічного повітряного удару росіяни спрямували на Одесу 8 крилатих ракет, які всі були збиті.
17:36
При работе с цифровыми активами часто требуется большая гибкость выбора условий покупки или продажи.
12:49
В районе военного аэродрома в Пскове поздним вечером 29 августа раздались взрывы и стрельба, очевидцы сняли на фото и видео пожар в этом районе. Об этом еще ночью 30 августа сообщил Telegram-канал "Псковская губерния".
14:33
То, без чего не получится выучить ни один язык в мире, — это алфавит. Без базового понимания того, как называются, произносятся, с чем сочетаются буквы, невозможно правильно разговаривать, а читать и писать — тем более. В английском языке важно выучить транскрипцию алфавита. Это фонетические символы, с помощью которых можно понять, как правильно произносить звук. В английском языке таких, которые читаются совсем не так, как пишутся, очень много.
12:47
Як заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, наша держава продемонструвала спроможність створити та підтримувати судноплавні маршрути з портів Одеської області, які є альтернативою якимось домовленостями з росією як агресором.
10:45
У ніч на 30 серпня ціла низка російських військових об'єктів на російській та окупованій території опинилася під ударом українських безпілотників.
10:26
В Одесі затримали місцевого мешканця, який раніше брав участь у проросійських провокаціях, а потім воював у складі формувань терористів у Луганській області.
10:19
Во время массированной атаки на Украину в ночь на 30 августа были уничтожены все 28 крылатых ракет и 15 из 16 ударных БПЛА.
10:09
Повітряний удар росіян став причиною затримок деяких пасажирських поїздів на Житомирському напрямку.
08:19
В ніч на 30 серпня росіяни завдали наймасовійший ракетно-дроновий удар аж з весни. Його головними цілями стали Одеса та Київ. Одночасно ЗСУ різними засобами здійснили масовану атаку безпілотниками по військовим об'єктам по всій західній частині росії та на окупованих територіях.
08:12
Інформуємо про основні події на фронті та щодо російських обстрілів станом на ранок 30 серпня 2023 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ.