16 мая 2023

16:22
16 травня відбулося чергове засідання Вищого антикорупційного суду по так званій "справі завода "КРАЯН", в якій одним з обвинувачуваних є діючий мер Одеси Геннадій Труханов.
15:42
"Укрзалізниця" отримала дозвіл на відновлення руху ділянкою колії на Хмельниччині, яку було закрито для пасажирських поїздів після ворожого обстрілу 13 травня.
15:22
Через блокування Росією роботи "зернового коридору" у портах Одеської області значно знизилися темпи перевантаження зерна. Про це повідомив директор департаменту комерційної роботи "Укрзалізниці" Валерій Ткачов.
14:57
У планах українського командування - отримати від союзників 40-50 винищувачів F-16.
15:56
З віком в організмі жінки відбувається багато змін, у тому числі гормональні зміни, які можуть вплинути на вагу. Менопауза, зокрема, може бути складним періодом для жінок, які хочуть підтримувати здорову вагу та виглядати якнайкраще.
14:39
Українські танкісти вже розпочинають навчання на американських танках Abrams
13:08
Этой ночью произошло поистине невероятное, но вполне ожидаемое событие - силы противовоздушной обороны Воздушных сил ВСУ сбили все 18 ракет воздушного, морского и наземного базирования, выпущенные с северного, южного и восточного направлений.
12:09
Одмн з благодійних фондів передав Збройним силам України чергову партію автомобілів, довівши таким чином загальну кількість придбаних для армії машин до 75.
11:48
Залізничникам передали від USAID велику партію дизель-генераторів для забезпечення перевезень в умовах обмежень чи аварій з електропостачанням.
10:47
Увечері та вночі 15-16 травня в Одесі було кілька повітряних тривог. А в Києві в цей час працювала ППО та відбивала найконцентрованіший та дуже небезпечний комбінований удар ракетами і безпілотниками.
10:39
Увы, отечественная война, которую уже больше года ведет украинский народ с российскими нацистами, не мешает судейским чиновникам на высшем уровне брать взятки за "сродействие" в принятии тех или иных решений. Как говорится, сколько волка не корми, он все равно в лес смотрит.
08:15
Продовжую показувати життя півдня України в тих місцях, які були звільнені від російської окупації або тривалий час були на лінії фронту. Зараз ми у Березнегуватській громаді у Миколаївській області, в якій зруйновані майже всі громадські будівлі, а в деяких селах взагалі не залишилося жодного цілого будинку. Російські обстріли знищили там геть усе.
07:59
Інформуємо про головні події на фронтах станом на ранок 16 травня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.