24 мая 2023

17:49
24 травня у Чорному морі був атакований безпілотниками російський військовий корабель "Іван Хурс". І поки немає офіційної інформації від ЗСУ з цього приводу, ми можемо припустити, що він пішов загальновідомим курсом.
16:35
Маршрут пасажирського катера буде таким самим, як і минулого року - Дністровським лиманомі між Білгородом-Дністровським та Овідіополем.
17:06
Україна найближчим часом отримає 110 німецьких танків Leopard 1А5.
15:48
Православная церковь Украины одобрила переход на новый церковный календарь. Об этом сообщает 24 мая "BBC News Україна".
14:53
СБУ в Києві затримала одного з організаторів прокремлівських провокацій у Києво-Печерській лаврі. Ним виявився один з керівників організації колишнього одесита, а нині просто втікача на росію та зрадника Каурова.
14:28
Уряд США вважає, що росія порушила щойно подовжену за її згодою "зернову угоду", оскільки росія фактично блокує один з морських портів Одеської області - Південний.
12:16
Диктатор росії путін продемонстрував, що зовсім не знає історії і задля того, щоб довести відсутність України, він готовий знищити і саму росію.
13:57
Історико-топонімічна комісія пропонує на основі перейменувань вулиць та провулків в Одесі сформувати два мікрорайони. Один - з назвами на честь українських митців, другий - з назвами на тематику промисловості.
13:39
Близько 250 українських військових цього тижня прибудуть до Німеччини на навчання - вони будуть освоювати американські танки Abrams.
11:26
Эта история началась с карты, которую привез путину председатель Конституционного суда россии Валерий Зорькин. По его словам, составили французы во времена Людовика XIV, в середине XVII века.
08:57
Чергова конференція союзників на авіабазі Рамштайн буде присвячена питанням передачі Україні винищувачів F-16, в тому числі навчання українських пілотів.
08:51
Інформуємо про головні події на фронтах та в Одесі на ранок 24 травня за офіційними даними Генштабу ЗСУ та Одеської ОВА. В Одесі обстрілів не було.