27 мая 2023

16:10
Первая группа из примерно 400 украинских военнослужащих начала обучение в Германии эксплуатации и обслуживанию американских танков M1 Abrams.
16:02
Як відомо, мостові крани найчастіше управляються двома способами: або зі стаціонарного пульта в крановій кабіні, яка прикріплена до мостової конструкції, або за допомогою звичайного провідного пульта. Однак кожен із цих традиційних методів має певні недоліки. Зокрема, якщо оператор-кранівник знаходиться на певній висоті в кабіні, то необхідно задіяти ще одного працівника – стропальника, який закріплюватиме та відкріплюватиме вантажі.
12:41
Вдень 27 травня росіяни мають у Чорному морі один підводний човен, який загрожує ракетним ударом Одесі та іншим українським містам.
16:07
В мае 2023 года значительно участились полеты "неизвестных" беспилотников в небе россии.
11:33
Росіянам все ж вдалося відбуксирувати пошкоджений після вдалої атаки дронів розвідувальний корабель "Іван Хурс" до Севастополя і почати його ремонт. Аналізуємо всі події та наслідки цього удару по російському флоту.
11:15
Если внимательно перечитать отчеты о работе ПВО Украины за последние недели, то нетрудно заметить, что почти все летящие в нашу сторону ракеты и дроны уничтожаются. "Долетают" лишь ракеты Х-22 и С-300-400, которые не способны нести ядерные заряды.
10:57
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 27 травня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.