25 мая 2023

14:53
"Укрзалізниця" за останній тиждень збільшила обсяги перевезень вантажів та перевалки з вагонів у портах Одеса, Чорноморськ та Ізмаїл.
16:19
Розвідувальний корабель російського чорноморського флоту все ж отримав пошкодження 24 травня внаслідок атаки морськими дронами.
14:23
Рішення Верховного суду скасувало попередні судові рішення щодо передачі прав власності на будинок Руссова в Одесі з муніципальної на приватну власність.
10:54
Починаються поставки великих партій артилерійських боєприпасів для України з Південної Кореї загальною чисельністю у сотні тисяч снарядів.
11:04
Когда Прометей похитил огонь с Олимпа, Зевс, царь богов, отомстил, подарив созданную им Пандору брату Прометея, Эпиметею. Пандора открыла оставленный на его попечение сосуд с болезнями, смертью и многими другими неуказанными напастями, которые в результате этого были выпущены в мир.
10:28
Державний департамент США схвалив можливий продаж уряду України системи ППО NASAMS та супутнього обладнання орієнтовною вартістю 285 млн доларів США.
21:38
Онлайн казино Вавада стало відомим завдяки активній рекламній кампанії
22:32
Поточний стан залізничного сполучення між Одесою та Києвом залишає бажати кращого. Але через декілька днів залізничники обіцяють покращити ситуацію.
22:19
Українські спецслужби «полюють» на тих росіян, які віддають накази вбивати українців і є винними за численні жертви. Серед них є диктатор росії путін та ватажок його найманців пригожин.
09:22
Первый визит российского премьера Мишустина в Китай российские СМИ анонсировали, как колоссальную подвижку экономического сближения двух диктаторских режимов.
21:42
В Одеській області місцева влада натрівні Одеської обласної та районної адміністрацій вирішили відкрити деякі пляжі для відпочинку.
21:58
В період з 15 по 21 травня, через морські порти Одеської області було експортовано 118,3 тис. т агропродукції, що на 78% менше, ніж позаминулого тижня.
08:35
Інформуємо про основні події на фронті та в Одесі станом на ранок 25 травня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ та інших офіційних джерел. Одесу не обстрілювали, хоча місто непокоїли повітряні тривоги.
07:40
У ніч на 25 травня росіяни ще раз атакували Україну дронами-камікадзе, зосередивши свої зусилля на Києві. В Одесі була повітряна тривога, однак до міста жоден безпілотник не долетів.