26 травня 2023

16:40
Військово-морські сили та морська охорона України от прямо зараз, під час війни, поповнюються новими бойовими одиницями. Хоча вони і невеликі за розмірами, але це дуже символічно саме тут і саме зараз.
16:21
СБУ зібрала достатньо доказів для того, щоб офіційно визнати командувача чорноморським флотом росії адмірала Соколова військовим злочинцем - та відправити його за першої нагоди до тюрми.
17:42
Несмотря на последние прорывы в области автобезопасности и внедрение передовых технологий, таких как системы предупреждения столкновений и автоматического торможения, аварии на дорогах все еще происходят.
15:46
Серед спікерів форуму GMF - Генсек НАТО Столтенберг та Віце-президент Єврокомісії Схінас.
15:43
Українська авіація отримає від Канади ракети АІМ-9 Sidewinder класу “повітря-повітря”
15:31
Українська авіація потребує чотири повних ескадрильї винищувачів F-16, тобто 48 літаків.
13:20
Укрзалізниця майже завершила підготовку вагонів до літнього сезону перевезень, цей процес триватиме до 31 травня.
13:28
Українські військові потренуються літати на шведських JAS39 Gripen, але про їхнє надання поки що не йдеться, Однак навчальна програма для українських пілотів на цих літаках може розглядатись як перший крок на шляху отримання Україною цих винищувачів.
12:09
СБУ затримала інформатора рф, який шпигував за позиціями Сил оборони на півдні України.
11:04
26 травня у Чорному морі немає російських ударних кораблів. Також росіяни взялися розповсюджувати фейкову інформацію про ушкодження свого розвідувального корабля "Іван Хурс".
10:31
26 травня в деяких районах Одеси немає електроенергії через ремонтні роботи.
10:28
30 мобилизованных заключенных, принимавшая участие в боях под Бахмутом, совершила несколько убийств и самовольно покинула зону боев. Об этом 25 мая в Telegram сообщил российский пропагандист и блогер Владимир Романов.
09:47
В ніч на 26 травня росіяни знову завдали повітряного удару дронами-камікадзе і ракетами. Одесу під час цього удару не обстрілювали.
10:25
Інформуємо про основні події на фронті та повітряні удари станом на ранок 26 травня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.