15 мая 2023

18:49
Станом на 15 травня чорноморський флот росії загрожує Одесі та іншим містам України обмеженим за обсягом ракетним ударом з Азовського моря.
17:51
Починаючи з 9 травня жодне судно, яке б прямувало під завантаження до морських портів Одеської області, не пройшло інспекції у Босфорі. Таким чином, "зерновий коридор" фактично припинив свою дію.
16:27
«Укрзалізниця» та литовські залізничники планують створити незалежну систему експлуатації залізниці на мережі колій 1520 мм. З цього випливає, що через територію Польщі створять, як мінімум, одну лінію колії 1520 мм.
15:54
СБУ задокументувала протиправні дії організованої групи, учасники якої незаконно заволоділи нерухомістю в Одесі. 
16:47
А вы знаете, сколько рабочего времени ваши менеджеры тратят на общение с клиентами в мессенджерах и соцсетях? Большинство руководителей отделов продаж не задумываются над тем, что на эту задачу уходит до 1,5 часа ежедневно. Только представьте: сотрудникам приходится постоянно открывать разные приложения, переключаться между вкладками, каким-то образом распределять поток запросов между собой. Все это может привести к ошибкам, длительным ответам и клиентам, которые уйдут к конкурентам.
16:51
Італія славиться своєю модною індустрією, тому можна довго перераховувати відомі бренди, що були засновані саме тут. Це Gucci, Prada, Dolce & Gabbana та ін.
13:51
Велика Британія обговорює передачу Україні F-16 з іншими країнами і розпочинає початкову льотну підготовку для груп українських пілоьів
07:40
13 травня 2023 року у росії відзначали 240 років з дня заснування чорноморського флоту - того самого, який самі ж росіяни двічі топили, двічі втрачали від вибухів найпотужніші лінкори у Севастополі, а зараз застосовують як елемент терору проти України та українців.
12:01
Найближчими тижнями країна оснастить декілька батальйонів української армії десятками бронемашин і легких танків, включно з AMX-10 RC.
16:13
Новий пакет допомоги від Німеччини включить великі партії танків, важких БМП, зенітно-ракетних комплексів та іншого озброєння на рекордну на даний момент суму.
10:45
Прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак заявив про початок постачання Україні партії ударних безпілотників з радіусом дії до 200 км.
16:03
Ресвератрол — это природное соединение, мощный антиоксидант, который содержится в кожуре красного винограда, чернике и некоторых других ягодах, его употребление с пищей или добавками связано с рядом преимуществ для здоровья, включая защиту функций мозга, снижение артериального давления и уровня холестерина. Именно с ресвератролом связана польза красного вина, ведь французы, которые пьют ежедневно по 1-2 бокала такого напитка в день, статистически живут дольше и меньше страдают от кардиометаболических заболеваний.
10:11
Уряд навіть в умовах воєнного часу готується до передачі в концесію частини державних терміналів порту Чорноморськ під Одесою.
10:08
В ніч на 15 травня росіяни здійснили невеликий за обсягом повітряний удар дронами з північного напрямку.
07:30
Повідомляємо про головні події станом на ранок 15 травня на фронтах та в Одесі за офіційними даними Генштабу ЗСУ та Одеської ОВА. Обстрілів Оеської області не було.