23 мая 2023

17:03
З 10 червня запроваджується новий графік пасажирських поїздів. При цьому відновлюється один з довоєнних маршрутів між Одесою та Києвом та продовжується один з існуючих.
15:41
Ситуація з передачею Україні винищувачів F-16 американського виробництва від європейських країн розвивається досить динамічно після отримання згоди на це від США. А першою країною, яка зможе фактично передати винищувачі, стануть Нідерланди.
15:11
Держава через фонд держмайна віддає в оренду ряд виробничих та складських потужностей в порту Рені на півдні Одеської області.
15:25
Дерашизація одеської топоніміки продовжується. 22 травня на своєму засіданні міська історико-топонімічна комісія вирішила змінити назви біля 80 вулиць, провулків, площ, скверів та інших об'єктів в Одесі.
13:37
Незважаючи на війну, у Польщі повернулися до проекту нафропровода, який з'єднає Чорне і Балтійське моря від Одеси до Гданська з використанням вже існуючого нафтопровода Одеса - Броди.
13:28
Естественно, имеется в виду африканский лес...
13:25
Німецькі політики вже пропонують надати Україні ракети Taurus німецької розробки з дальністю до 500 км.
10:43
Держстивідор "Одеський порт" продає з аукціону пошкоджений обстрілами та виведений з експлуатації плавучий док.
09:07
В Белгородской области бойцы "Русского добровольческого корпуса" по собственным утверждениям, захватили технику российских военных и опубликовали соответствующее видео.
08:53
В ніч на 23 травня ргсіяни знову атакували Україну з повітря, але дуже обмеженими силами.
08:52
Повідомляємо про головні події на фронтах та в Одесі на ранок 23 травня за офіційними даними Генштабу ЗСУ та Одеської ОВА. В Одесі обстрілів не було.