29 мая 2023

20:40
Українське командування та високопоставлені британські військові пояснили причини різкої активізації російських ракетно-дронових ударів. Це як страх путіна перед українським контрнаступом, так і результат накопичення росіянами запасу ракет під час весняної "паузи" таких обстрілів.
20:18
З портів Одеса та Чорноморськ 28 травня вийшли в море перші 4 судна після відновлення роботи "зернового коридору".
17:54
На рассвете 29 мая, в 3.20, из ПЗРК "Игла-1" 29-летний боец бригады "Буревий" с позывным "Покемон" сбил крылатую ракету оккупантов из переносного зенитно-ракетного комплекса "Игла".
18:05
Уряд дозволив порту Ізмаїл на півдні Одеської області збільшити свою територію
15:26
Вранці 29 травня після 10-ї години раку росіяни атакували Київ балістичними ракетами. Всі ракети були збиті ППО.
12:32
Всеобщая декларация прав человека предполагает, что каждый человек имеет возможность восстановления в правах судами в случаях их нарушения (статья 8). Кроме того, каждый человек для установления обоснованности предъявленного ему уголовного обвинения, имеет право, на основе полного равенства, на рассмотрение его дела гласно и с соблюдением всех требований справедливости независимым и беспристрастным судом (статья 10).
12:28
За матеріалами СБУ 11 років тюрми отримала одеситка, яка організувала збір грошей для окупантів.
11:40
28 травня Одесу залило потужною зливою.
10:49
Контррозвідка Служби безпеки затримала ще одного агента фсб під час спецоперації у Запоріжжі.
09:31
З самого ранку 29 травня російський чорноморський флот виводить кораблі в море, створивши загрозу ракетного удару по Одесі.
08:24
В ніч на 29 травня росіяни знову здійснили повітряний удар по Україні ракетами і дронами. Один з російських дронів-камікадзе збили над Одесою, уламками пошкоджено інфраструктуру одеського порту.
08:21
Повідомляємо про головні події на фронтах та в Одесі на ранок 29 травня за офіційними даними Генштабу ЗСУ, оперативного командування "Південь" та Одеської ОВА. В Одесі пошкоджена портова інфраструктура внаслідок падіння уламків збитого ворожого безпілотника.