8 мая 2023

17:35
Рамзан Кадыров ответил Евгению Пригожину на угрозу уйти из Бахмута. Вы не поверите - "пехотинец путина" не желает посылать на верную смерть свою личную гвардию ради удовлетворения амбиций "опущенного" на зоне "командарма" армии "Вагнера".
16:55
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури за погодженням уряду призначило нових керівників ДП «Адміністрація морських портів України» (АМПУ) та ДП «Укрводшлях». Про це повідомила прес-служба МІУ.
15:23
Колаборанти росіян, що контролюють територію невизнаного Придністров'я закликають росію збільшити там свій військовий контингент, який оформлено як, начебто, "миротворців".
15:28
Провівши одну ніч в СІЗО, міський голова Одеси Геннадій Труханов вийшов на свободу під заставу, яку вніс один з депутатів міської ради.
14:45
Діяльність "зернового коридору" до морських портів Одеської області знову заблокована через фактичний саботаж росіянами передбачених "Зерновою ініціативою" під егідою ООН інспекцій торгівельних суден.
14:21
57-річна мешканка Мологівської територіальної громади в Одеській області активно поширювала проросійський контент у забороненій в Україні соціальній мережі «Однокласники».
13:24
Наступают самые напряженные, я бы даже сказал, наиболее страшные сутки боев на Бахмуте. Озверевшее быдло захочет во что бы то не стало захватить все еще сопротивляющиеся с 1 августа прошлого года руины уничтоженного ими города.
12:58
Одеська обласна прокуратура показала світлини знищеної ракетним ударом рашистів бази відпочинку в Одеській області на березі моря.
11:49
8 та 9 травня правоохоронці посилять в Одеській області заходи безпеки.
11:22
ЮНЕСКО рекомендує міській владі Одеси змінити межі зони всесвітньої спадщини. З неї до так званої "буферної" зони переведуть територію Одеського порту через будівництво там висотного готелю на початку 2000-х рр. та ряду сучасних логістичних об'єктів.
10:59
На памятнике "Родина-мать" в Киеве появится герб Украины вместо советской символики. Об этом заявил министр культуры и информполитики Украины Александр Ткаченко в эфире общенационального телемарафона 6 мая, трансляцию вел телеканал "Интер".
10:18
В ніч з 7 на 8 травня росіяни здійснили повітряну атаку Одеси та Києва, застосувавши ракети зі стратегічних бомбардувальників та дрони-камікадзе.
10:14
Повідомляємо про головні події на фронті та про повітряну атаку Одеси і Києва росіянами 8 травня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ та Одеської обласної військової адміністрації.