23 февраля 2023

21:51
Екс прем'єр Великобританії Борис Джонсон має намір очолити НАТО.
20:11
Один з найвизначніших пам'ятників архітектури Одеси - будинок Руссова може знову повернутися до приватної власності - так вирішив суд на користь забудовника, який раніше володів там знищеними пожежею квартирами.
16:35
23 февраля в Крыму, Москве и Краснодаре в эфире большинства радиостанций прозвучал гимн Украины, после чего к крымчанам обратился глава военной разведки Украины Кирилл Буданов, который заявил, что Крым скоро снова вернется в состав Украины и призвал патриотов действовать:
16:23
Як буде виглядати у недалекому майбутньому Катерининська площа - вирішить архітектурний конкурс.
14:48
Українське військове командування прогнозує, що можливий 23-24 лютого російський ракетно-првітряний удар може бути відносно невеликим за масштабом та з новим набором цілей.
11:30
С приближением годовщины полномасштабного вторжения россии в Украину у здания посольства РФ в Берлине открылась инсталляция Russkiy Mir, пишет агентство dpa.
11:23
Затриманий ворожий агент займався коригування російських обстрілів південних районів Одеської області.
21:30
Скандально відомий депутат Одеської міськради Андрій Кісловський, якому колеги по депутатському корпусу вже бояться потиснути руку чи повернутися спиною, знову в епіцентрі скандалу. Цього разу правоохоронні органи нарешті помітили його співпрацю з російськими окупантами в Криму - там працювали підконтрольні йому дельфінарії.
22:45
22 февраля, в Москве на концерте в "Нужниках" выступил путин со своим старым "репертуаром". Несмотря на просьбы публики он отказался исполнить последний хит "Все идет по плану", ограничившись опостылевшими всем шлягерами "Мы за ценой не постоим" и "Вставай страна погромная".
08:59
Уряд оприлюднив офіційні плани включити до "зернового коридору", який поки що обслуговує порти Одеської області, ще й Миколаїв. А поки що ряд портових терміналів у Миколаєві працюють у режимі "сухого порту".
09:07
На день 23 лютого «Укренерго» не надавав обмежень споживання електроенергії. Однак в місті Одеса залишаються мережеві обмеження.
08:51
Інформуємо про перебіг основних подій на фронті станом на ранок 23 лютого за офіційними даними Генштабу ЗСУ.