28 февраля 2023

20:32
В Одесі скорочують період дії комендантської години.
20:54
Актер и спецпредставитель МИД россии по гуманитарным связям с США и Японией Стивен Сигал награжден орденом Дружбы, соответствующий путина размещен на портале правовой информации.
22:52
Метод Мартінґейла був розроблений близько 200 років тому. Свою назву отримав завдяки прізвищу відомого підприємця Джона Генрі Мартінґейла, який винайшов цю стратегію. Спочатку бізнесмен планував впровадити цей метод у своє казино, щоб залишатися завжди в плюсі, проте, за іронією долі, саме це і стало причиною руйнування талановитого підприємця.
22:49
Член правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко стане тимчасово головним залізничником.
15:17
28 лютого російський чорноморський флот готується до участі в масованому ракетному ударі, однією з цілей якого може бути Одеса.
15:33
Через кілька днів після передачі перших танків Leopard 2 Польща назвала конкретні терміни надання ще 70 танків.
15:23
Акне или угри поддаются лечению, однако в некоторых случаях последствия угревой болезни не проходят бесследно и заболевание перерастает в тот или иной тип постакне. ​​​​​​
13:43
Мова йде про раніше закритий для транспорту та пішоходів квартал вулиці Приморської від Митної площі до Військового узвозу.
11:22
Угорська лоу-кост авіакомпанія WizzAir прийняла остаточне рішення з 14 березня скасувати всі свої рейси з аеропорту Кишинева, якими користувалися багато одеситів і мешканців півдня України. Частину з них компенсують додатковими рейсами в сусідній румунський аеропорт Ясси.
10:09
Этой ночью жители Туапсе проснулись от взрывов. Чуть позже город накрыл густой смог - это горела расположенная на улице Индустриальной нефтебаза «Кубаньнефтепродукта», дочерней дочерней организации "Роснефти", резервуары которой арендуются у компании "РН-Морской терминал Туапсе".
09:56
Зранку 28 лютого міський електротранспорт Одеси вийшов на маршрути.
09:27
Повідомляємо про основні події в Одесі та на фронтах станом на ранок 28 лютого за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.