13 февраля 2023

18:58
На 14 лютого в Одесі та Одеській області очікується сильний вітер: оголошено штормове попередження.
18:48
Відбудова залізниці між Молдовою та півднем Одеської області, запуск потягу з Києва до Кишиневу та збільшення вантажообігу - основні напрямки співпраці залізниць України та Молдови.
17:55
Вже відомо, що українські танкісти освоюють німецькі танки, а канцлер Німеччини назвав конкретні терміни постачання великої партії танків Leopard.
17:06
З великих морських портів Одеської області на середину лютого вже експортували 21 мільйон тон української аграрної продукції.
17:18
Охрана на входе на любой объект очень важна, но лучше, если безопасность обеспечивается и с помощью электронного оборудования.
17:30
14 лютого стартує конференція союзників України у Рамштайні, на якій будуть розширювання постачання зброї для протистояння російській агресії.
17:45
Цілком ймовірно, що росія планувала чи планує спробу державного перевороту у Молдові.
12:16
Данія передала Україні всю свою сучасну важку артилерію.
12:13
З 13 лютого в Одесі знову курсують трамваї та тролейбуси.
11:42
Эта пословица имеет много аналогов во всем мире. Например, у англичан она звучит так - "дай человеку верёвку, он и повесится", у немцев - "слепое усердие только вредит", но наиболее вычурно звучит она на идиш - "если послать дурака открывать ставни, он откроет их во всем городе".
11:28
"Укрзалізниця" ввела тимчасову конвенцію із забороною навантаження на всіх станціях на півдні Одеської області від Бугаза і Білгорода-Дністровського до Ізмаїла і Березино.
10:59
У неділю 12 лютого в Одесі відкрили "юрту незламності", яка символізує допомогу Казахстану Україні.
11:18
Хорватию на международном песенном конкурсе "Евровидение 2023" будет представлять группа Let 3 с песней Mama ŠČ ("Мама ШЧ"). Об этом 11 февраля сообщается на сайте организаторов конкурса.
09:24
Минулої ночі було пошкожено залізничне полотно на магістралі між Миколаєвом та Херсоном, що знаходиться у обслуговуванні Одеської залізниці.
09:10
Ремонт електромереж та запуск деяких реакторів на атомних електростанціях дозволяє 13 лютого не здійснювати відключень електроенергії у найбільш проблемних регіонах, до яких відноситься і Одеська область.
08:48
Повідомляємо про головні події, що відбуваються на фронтах станом на ранок 13 лютого по оперативній інформації Генштабу ЗСУ.