27 февраля 2023

16:54
Наконец, случилось то, что рано или поздно должно было произойти - "русский мир" показал приверженцам свое истинное лицо, на поверку оказавшимся самым настоящим звериным оскалом.
10:04
Манчестер Юнайтед цього сезону вийшов на новий рівень: стабільний набір очок в АПЛ, перемога над Барселоною в Європі та фінал. "Дияволи" не вигравали трофеїв протягом п'яти років - останнім був Кубок Європи-2016/17. Команда Тен Хага ще не доточена, але готова до великих перемог.
15:48
На території Молдови продовжується ремонт залізниці від Бендер через Басарабяску до Джурджулешт, яка має зв'язок з залізницею у Одеській області в Рені та від Басарабяски до Арцизу.
13:34
Під час війни у 2023 році з Одеси продовжують курсувати приміські електрички по всім звичними напрямкам, але з деякими змінами маршрутів та розкладу руху. Публікуємо у якості довідкової інформації розклад електричок з відправленням та прибуттям по залізничному вокзалу в Одесі, а також по кінцевим пунктам прямування.
11:36
27 лютого загрозу для Одеси та інших міст України становить один російський підводний човен.
12:22
Частина Одеси через знеструмлення залишається без води. В "Інфоксводоканал" пояснили, що відбувається. А мерія організувала роботу бюветів та пунктів, куди підвозять воду автоцистернами.
10:37
СБУ знешкодила в Одесі агентурну мережу фсб: серед затриманих - помічник підсанкційного депутата з Криму та адміністратор сепаратистського пабліку "типичная Одесса". .
10:23
С начала вторжения в Украину рф потратила почти $115 млрд. Свои финансовые расчеты 24 февраля опубликовало издание Forbes.
12:19
Спортивные комбинезоны — это идеальный вариант одежды для тренировок и повседневности. За счет такой комбинации верха и низа их чаще используют для неинтенсивных видов спорта, таких как растяжка или йога.
10:32
Відсутність електроенергії в Одесі пов'язана з аварією на електромережах.
09:18
27 лютого вранці в Одесі зупинився міський електротранспорт.
09:02
Інформуємо, що відбувалося в Одесі та на фронті 26 та вранці 27 лютого на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ. В Одесі немає світла і води