3 февраля 2023

17:33
3 лютого в Києві відбувся саміт Україна - ЄС, на якому була присутня керівник Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн та голова Європарламенту Шарль Мішель, а також президент України Володимир Зеленський.
17:09
Современная теория заговора позволяет объяснять обществу все непонятное и враждебное при помощи простых логических конструкций., не имеющих к реальному положению вещей ни малейшего отношения.
18:12
Февральский праздник любви является отличным способом проявить свои эмоции к дhугому человеку и доказать любовь на деле. Пора удивлять любимых людей, оказывать внимание и создавать положительные эмоции, но все это не лишним будет подтвердить покупкой оригинального подарка в том или ином исполнении. Вариантов немало и каждый из них имеет свои преимущества.
13:26
Європарламент схвалив резолюцію, яка закликає ЄС працювати над початком переговорів про вступ України до союзу.
13:21
Порт Південний за січень 2023 року обробив більше 77 тисяч тон вантажів.
13:16
Додатково до вже погодженої першої невеликої партії танків Leopard 2 Німеччина передасть Україні також 88 більш старих танків Leopard 1 після ремонту та модернізації.
11:21
В Одеській обласній військовій адміністрації викрито схему розкрадання коштів держави на закупівлях продуктів за завищеною вартістю і розкрадання гуманітарної допомоги.
11:45
Відвантаження зернових в Одеському морському торговому порту з терміналу GNT Group йде під контролем професіоналів компанії та забезпечує безперебійну роботу «зернового коридору». На цьому у своєму інтерв’ю Бізнес Цензору наголосили власники GNT Group – Володимир Науменко та Сергій Гроза, коментуючи спроби заблокувати роботу терміналу кредиторами компанії Argentem Creek Partners.
12:18
В студії одеського телеканалу "Перший міський" аналізуємо останні рішення про надання Україні військової техніки - танків та авіації.
10:46
З 9 до 11 лютого в одеському кінотеатрі «Сінема Сіті» відбудеться фестиваль «Нове німецьке кіно. У новій реальності». Подія традиційно стане поглибленим експрес-курсом останніх подій у кінематографі Німеччини: глядачі побачать добірку знакових прем'єр і головних хітів.
10:42
Порт Білгород-Дністровський в Одеській області стає другим портом, який приватизують повністю як цілісний майновий комплекс.
09:25
Швейцария собирается изменить формат своего нейтралитета, сообщает в четверг, 2 февраля, агентство Bloomberg. В парламент страны внесен проект закона, который позволил бы Германии, Испании и Дании поставить Украине боеприпасы, произведенные в Швейцарии. Кроме того, в законопроекте предлагается разрешить властям страны продать Польше, Словакии и Чехии имеющиеся в распоряжении швейцарской армии танки Leopard взамен танков, которые те планируют передать Киеву.
09:23
3 лютого в Одесі та Одеській області продовжуються екстрені відключення електроенергії.
09:19
Повідомляємо про перебіг бойових дій на фронтах станом на ранок 3 лютого за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.