22 февраля 2023

21:44
В Южной бухте Севастополя загорелся плавучий док судоремонтного завода «Персей», сообщил в своем телеграм-канале гауляйтер города Развожаев..
18:39
Одеська залізниця змінює ряд маршрутів приміських електричок та дизель-поїздів у напрямку Черкас.
17:13
24 лютого, у річницю початку війни, в Одесі відкриється фотовиставка Бориса Бухмана "Шляхами до Перемоги".
17:06
20 февраля в порту Дуррес на Адриатическом побережье в западной части Албании полиция задержала танкер под либерийским флагом, который, который перевозил российскую нефть в нарушение введенных Евросоюзом и США санкций. Об этом говорится в сообщении национальной полиции.
16:23
За останню добу по російським окупантам у Маріуполі завдали два удари, від яких знищено склади боєприпасів та логістику їх доставки. Також при цьому виявилося, що росіяни використовували для перевезень захоплений корабель управління ВМС України "Донбас".
16:16
На завтра 23 лютого в Одесі є дуже велика потреба в донорах крові для захисників України.
15:13
Україна отримає високоточні авіабомби JDAM від США.
15:22
Солнечные панели, павербанки и генераторы – товары, пользующиеся огромной популярностью в Украине. Без них в условиях войны обойтись сложно. Но есть еще одна категория альтернативных источников электропитания, которая довольно обширна. Речь идет о портативных зарядных станциях, занимающих промежуточное положение между генераторами и повербанками.
14:57
Мова йде про колишнього першого заступника міського голови Одеси Михайла Кучука, який наприкінці минулого року став фігурантом кримінальної справи як один з ключових членів злочинного угруповання на чолі з бізнесменами Кауфманом та Грановським, після чого виїхав за кордон та був звільнений з посади.
12:51
Во время посещения президентом США Джо Байденом Киева русские запустили межконтинентальную ядерную ракету - неудачно.
12:46
Український уряд працює над продовженням "зернових угод", за якими йде морський експорт зерна з портів Одеси, Чорноморська і Південного, а також планує долучити до "зернового коридору" і порти Миколаєва.
12:40
20 лютого в той час, коли президент США Джо Байден перебував у Києві, росія здійснила невдалий випробувальний запуск ядерної ракети "Сармат".
10:27
Після свого повернення з України під час візиту до Польщі президент США Джо Байден у Варшаві виголосив промову, яка фактично стала програмою зовнішньої політики США на найбліжчі роки.
10:10
Самым главным событием Мюнхенской конференции по безопасности стала встреча "серого кардинала" китайской внешней политики Ван И (или И Вана?) с Жозепом Боррель-и-Фонтелье, Верховным представителем Европейского Союза по иностранным делам и политике безопасности. На этой встрече китайский дипломат задал вопрос, ответ на который я не нашел нигде, хотя точно известно, что г-Боррель на него ответил более чем подробно.
09:50
На українській залізниці почали позбавлятися імперської спадщини у вигляді назв та відліку кілометрів.
09:33
Незважаючи на відсутність лімітів на споживання для Одеської області, в самій Одесі та околицях продовжуються відключення електроенергії.
09:15
Пвідомляємо про головні події на фронті за останню добу станом на ранок 22 лютого за офіційними даними Генштабу ЗСУ.