Удар росіян 23-24 лютого може бути невеликого масштабу та з іншими цілями

Четверг, 23 февраля 2023, 14:40
Українське військове командування прогнозує, що можливий 23-24 лютого російський ракетно-првітряний удар може бути відносно невеликим за масштабом та з новим набором цілей.
Удар росіян 23-24 лютого може бути невеликого масштабу та з іншими цілями

Той черговий удар ракетами чи дронами-камікадзе, який очікується на сьогодні-завтра 23-24 лютого, може бути відносно невеликим за обсягом. 

"Давайте так: нічого незвичайного не буде. Звичайні спроби... Планується невеликий ракетний удар... 23-24 лютого - мають дві дати. Повірте мені, ми таке пережили більше 20 разів", - сказав голова управління зовнішньої розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Одночасно спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що росія може змінити цілі для ракетних ударів – наступними стануть транспортна та гідротехнічна інфраструктура.

"Росіяни побачили, що не змогли влаштувати в Україні зимовий блекаут, світловий день стає довшим, а енергоспоживання менше, тому, можливо, буде зменшення атак по об'єктах енергетичної інфраструктури. Водночас вони можуть перейти на спроби знищити інші критичні об'єкти: транспортну та гідротехнічну" - прогнозує Ігнат.

Тому Повітряним силам слід посилюватись і чекати якнайшвидшого повернення наших воїнів із навчань. А разом із ними і прибуття коштів ППО/ПРО, таких як ЗРК SAMP/T та Patriot, зазначив Ігнат.

comments powered by HyperComments