4 февраля 2023

20:18
4 лютого залізничний вокзал в Одесі працює за розкладом та приймає одеситів у якості "пункту незламності".
14:36
4 лютого для Одеси немає загрози з моря від російського флоту.
13:56
Канада ввела санкции против поддержавщих агрессивную войну российских артистов. В список попали 38 физических лиц и 16 организаций, причастных к распространению российской дезинформации и пропаганды.
14:46
За дорученням прем'єр-міністра України до Одеської області везуть всі наявні генератори та газотурбінну електростанцію. Одеська область знеструмлена через аварію на вже пошкодженій російськими обстрілами магістральній високовольтній підстанції
20:51
3 лютого в Одесі відбулася передача автомобілів від благодійного фонду Урбанського "Придунав'є" до трьох військових підрозділів, які боронять Україну на фронті.
13:41
Франция и Италия передадут Украине ЗРК SAMP/T-MAMBA, способные сбивать баллистические ракеты.
13:22
Увечері 3 та вранці 4 лютого на магістральних підстанціях в Одеській області сталися дві аварії, внаслідок яких зараз весь регіон знеструмлений.
13:39
В Белгородской области рф в ночь на субботу, 4 февраля, в пгт Борисовка на территории "Борисовского завода мостовых металлоконструкций", который производил металлоконструкции для ремонта моста через Керченский пролив, и примыкающей к ней нефтебазы вспыхнул мощный пожар.
13:10
Інфоомуємо про перебіг бойових дій на фронтах станом на ранок 4 лютого за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.