19 лютого 2023

22:41
Разом з одним з одеських благодійних фондів редакція "Одеського Кур'єру" побувала у селах Миколаївської області, які 8 місяців були на лінії фронту - Первомайському і Партизанському. Тут знищені всі громадські будівлі - школи, амбулаторії, дитячий садок. Тут майже немає цілих житлових будинків. Тут пошкожений цукровий завод. Про все це розповідає голова Первомайської військово-цивільної адміністрації Максим Коровай.
14:00
Это ироничное выражение появилось в 1950-1960-е годы, когда КНР засыпал США угрожающими заявлениями по поводу поддержки американцами правительства Чан Кайши на Тайване. Причем, всякий раз угрозы сопровождались словами "в последний раз". К концу 1964 года таких предупреждений набралось более 900. Естественно, на них перестали реагировать все, включая самих китайцев. Впрочем, речь пойдет не об этом...
13:57
Незважаючи на успішний ремонт електромереж, безпосередньо в Одесі на 19 та 20 лютого все ще заплановані стабілізаційні відключення - оскільки потужностей мереж у місті не вистачає.
13:52
Інформуємо про основні події на фронтах на ранок 19 лютого на основі офіційної інформації Генштабу ЗСУ.