В Одесі продовжуються відключення світла

Среда, 22 февраля 2023, 09:23
Незважаючи на відсутність лімітів на споживання для Одеської області, в самій Одесі та околицях продовжуються відключення електроенергії.
В Одесі продовжуються відключення світла

На 22 лютого компанія «Укренерго» не надала обмежень споживання електроенергії. Втім, через мережеві обмеження в Одесі та Одеському районі діятимуть графіки стабілізаційних відключень. Про це повідомили у ДТЕК-Одеські електромережі.

В самій Одесі та околицях діють відключення за графіками. Це спричинено локальними мережевими обмеженнями, які не дозволяють подати на місто всю необхідну потужність, а також вчорашньою аварією на одній з ліній електропередач в Одесі.

Там зазначили, що відсутність обмежень дозволяє не відключати світло у Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Водночас внаслідок пошкодження мереж «Укренерго» в деяких енерговузлах можливі відключення за графіком.

Напередодні в «Укренерго» заявляли, що не прогнозують дефіциту електроенергії найближчими днями, якщо не станеться нових ракетних обстрілів з боку росії.

Однак у деяких регіонах стан мереж не дозволяє на 100% забезпечити живлення тих чи інших міст. У компанії зазначали, що обсяги виробництва електроенергії зростають і через сприятливі погодні умови.

 

comments powered by HyperComments