Для украЇнської армії готують резерв

Понедельник, 23 января 2023, 11:50
За словами президента України Володимира Зеленського, зараз для ЗСУ готується кадровий резерв для відновлення бойових частин.
Для украЇнської армії готують резерв

Президент Володимир Зеленський заявив напередодні під час зустрічі зі студентами та викладачами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що військове керівництво отримало завдання створити резерви, щоб захисники мали змогу відновлювати сили після бойових дій.

Зеленський підкреслив, що військове керівництво отримало завдання створити резерви, щоб захисники мали змогу відновлювати сили після бойових дій. “Тому що це складно з різних причин – і поранення, і психологічний стан. Він має бути нормальний”, – наголосив він. Президент зазначив, що не може розкрити подробиць мобілізаційних процесів, але Ставка верховного головнокомандувача ухвалила відповідні рішення, і далі командувачі працюють над їх реалізацією на своїх напрямах.

Одночасно ряд західних країн, в тому числі Великобританія та Польща, оголосили про навчання на своїх територіях відразу десятків тисяч українських військових.

comments powered by HyperComments