В Одесі готують запуск мобільного додатку для оплати паркування

Среда , 14 сентября 2022, 15:35
В Одесі готуються з 1 жовтня в порядку експерименту запровадити оплату послуг паркування автомобілів за допомогою мобільного додатку.
В Одесі готують запуск мобільного додатку для оплати паркування

З 1 жовтня до 31 грудня в Одесі проведуть експеримент з оплати послуг паркування автівок за допомогою мобільного застосунку. Відповідний проект рішення винесено до порядку денного чергового засідання одеського виконкому.

Оплатити паркування можна буде через новий мобільний застосунок на одній з офіційних парковок у місті. 

Оплата паркування через додаток буде вже по новому тарифу з розрахунку 20 гривень за годину. На даний момент на легальних міських парковках можна сплачувати послуги через термінали оплати.

Таким чином міська влада хоче раз і назавжди покінчити з хазяйнуванням на парковках різних шахраїв у жилетках, які незаконно стягують з водіів кошти.

Контроль над паркуванням візьмуть на себе муніципальні інспектори з паркування, які вже більше двох років працюють у штаті міського департаменту транспорту. Новим їх обов'язком стане контроль оплати паркування. Інспектор у себе на планшеті буде за номером автомобіля визначати, чи оплачена парковка в даний момент, а у разі несплати виписувати штраф.

comments powered by HyperComments