12 червня 2024

17:18
Не успели остыть страсти вокруг выборов в Венгрии, где партия ФИДЕС лишилась части "насиженных мест" в Европарламенте, как комсомолец-популист Виктор Орбан начал ускоренно менять ориентацию (политическую, а не ту, о которой вы подумали).
15:42
11 червня в Одесі відбувся регіональний форум «Шлях гідності: захист прав під час воєнного стану на Одещині», організованого представництвом омбудсмана в Одеській області. На заході представники центральної та регіональної влади, правоохоронних органів та громадських організацій заслухали щорічну Доповідь Уповноваженого про стан додержання та захисту прав і свобод людини й громадянина в Україні у 2023 році та за круглим столом обговорили проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення в Одеській області.
15:34
У минулому місяці всі діючі українські порти, які зосереджені в Одеській області, сумарно обробили понад 8 млн. тон вантажів.
15:09
США погодили передачу Україні повної батареї зенітно-ракетного комплексу Patriot, Нідерланди ж знайшли можливість передати батарею неповного складу.
15:02
Новий пакет військової допомоги Німеччини, включає, серед іншого, 100 ракет до зенітного комплексу Patriot.
13:43
Генштаб ЗСУ повідомляє про успішне ураження відразу декількох комплексів ППО російських окупантів в Криму вночі 12 червня.
13:37
Морські порти "Миколаїв" та "Ольвія" готові у будь-який момент відновити роботу - але цьому заважає безпековий фактор.
11:57
За матеріалами СБУ тюремний строк на три роки ув'язнення отримав одесит за антиукраїнську пропаганду в соцмережі.
11:44
Эта ночь явно "не сложилась" - воздушная тревога, длившаяся несколько часов кряду, и два чрезвычайно громких "хлопка" около 5 утра взбударажили всю Одессу.
11:13
Одна з транспортних компаній на волонтерських засадах допомагає з переїздом та перевезенням речей родинам учасників бойових дій та найуразливішим родинам переселенців.
11:07
В складі "Укрзалізниці" створено ще одну філію, яка не прив'язана до поточної структури регіональних філій - це "Локомотивна компанія".
08:26
У ніч на 12 червня росіяни завдали комбінований ракетно-дроновий удар по Україні, в тому числі - балістикою по Одесі.
08:23
Повідомляємо про основні події на фронтах за підсумками доби 11 червня 2024 р. на основі офіційної інформації Генерального штабу ЗСУ.