27 червня 2024

14:52
Химическое предприятие "Редкинский опытный завод" в поселке Редкино Тверской области в ночь на четверг, 27 июня, был атакован беспилотными летательными аппаратами.
15:05
Обсяг морського експорту з великих морських портів Одеської області за майже рік роботи морського коридору досяг 55 мільйонів тон вантажів.
15:06
Сміття в Одесі буде використовуватися як паливо для виробництва електроенергії та опалення. Плани будівництва сміттєпереробного чи сміттєспалювального заводу обговорюють в Одесі вже понад 20 років.
14:49
Северная Корея отправит военные строительные и инженерные части для "восстановительных работ" в оккупированной Донецкой области уже в июле этого года. Об этом сообщили южнокорейский телеканал TV Chosun и американский Институт изучения войны (ISW).
14:42
Через літню спеку в Одеській області обмежують рух великовантажного транспорту на дорогах.
14:20
Цікавим рішенням завершилася судова справа, яка тягнулася ще з 2021 року - позов забудовника Аднана Ківана проти одеського міського голови Геннадія Труханова.
11:12
На основі свіжих космічних знімків від 26 червня можна зробити цікаві висновки про дислокацію та дії залишків чорноморського флоту росії.
13:44
Служба безпеки викрила в Одесі мережу блогерів, які діяли в інтересах спецслужб рф. Фігуранти намагалися зірвати мобілізацію та «зливали» розташування військових ЗСУ на території міста.
12:28
Всього в Одесі міська влада планує встановити 9 когенераційних установок для забезпечення електроенергією об'єктів критичної комунальної інфраструктури.
14:08
Почалася спільна реалізація проекту з впровадження для України залізничного рухомого складу зі змінною шириною колії у співробітництві залізничних перевізників Іспанії та "Укрзалізниці".
11:10
Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який офіційно закріплює англійську мову як одну з мов міжнародного спілкування в країні.
10:27
Надану США зброю будуть ремонтувати та обслуговувати американські спеціалісти на території України.
08:19
У ніч на 27 червня росіяни завдали повітряний удар дронами-камікадзе і ракетами.
08:18
Повідомляємо про головні події на фронті за підсумками дня 26 червня 2024 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ. Вночі росіяни завдали повітряний удар.