10 червня 2024

13:49
Останнім часом я чую багато думок про те, що росія постійно обстрілює Україну, що росія постійно наступає, що у росіян набагато більше ресурсів та озброєння - а Україна не відповідає. Насправді ж Україна відповідає так, що у росіян вже почалася натуральна паніка. А від того, як окупантам навалюють, у них почалася логістична криза, йде на дно флот, ліквідується авіація та розгромлений тил.
16:17
На саммит мира по Украине, который пройдет 15-16 июня на горном курорте Бюргеншток близ города Люцерн. в Швейцарии, зарегистрировались 90 стран и организаций. Об этом в понедельник, 10 июня, сообщило правительство в Берне.
15:52
Але обсяги вивантаження зернових, навпаки, знизилися через погодні умови, повітряні тривоги і російські обстріли.
15:55
В современном мире квартирные кражи становятся все более распространенным явлением. Для защиты квартиры и личных вещей необходимо принимать комплексные меры.
13:04
СБУ затримала агента фсб, який готував ракетний удар рф по військових навчальних закладах і шпиталях у Житомирі та Одесі.
11:42
Президенти США і Франції пообіцяли підтримати зусилля з використання заморожених російських активів для надання допомоги Україні відповідно до міжнародного права у вигляді спеціального фонду на 50 мільярдів доларів.
12:44
Вночі 10 червня в окупованому Криму пролунала серія вибухів, що спричинила низку пожеж. Це був черговий український ракетний удар по військовим об'єктам окупантів.
10:50
Этой ночью произошел ряд событий, которые (тьфу-тьфу-тьфу, чтобы не сглазить) могут служить началом серьезных изменений ситуации на фронтах Отечественной войны украинского народа с российскими захватчиками.
09:55
Напередодні Україна вперше завдала авіаційний удар по території росії.
09:38
Російські військові кораблі та задіяні для військових перевезень цивільні судна стали об'єктом для полювання з боку українських дронів.
09:22
По данным американского издания Bloomberg, россияне отправляют на фронт в Украине африканских студентов, угрожая депортировать их из россии.
08:50
Задля економії електроенергії "Укрзалізниця" обмежує низку приміських електропоїздів у чотирьох регіональних філіях, окрім Одеської залізниці.
08:41
Уряд погодив повернення Одеського нафтопереробного заводу у державну власність. Завод не працює з 2014 р., а під час війни, ймовірно, отримав пошкодження від російських ударів.
08:35
Інформуємо про головні події на фронті за підсумками минулої доби 9 червня 2024 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ.