26 червня 2024

17:32
Українські мінні тральщики "Чернігів" і "Черкаси" активно працюють у морі на міжнародних військово-морських навчаннях "Сі-Бріз-2024" у британських водах.
17:03
Загалом за половину 2024 року в Одесі з міського бюджету виділили на військові потреби понад мільярда гривень.
15:59
Депутати Одеської міськради в умовах війни затвердили оновлену схему запровадження системи електронного квитка у громадському транспорту - замість коштів інвестора вирішили витратити кошти міського бюджету.
15:13
Кадрова ротація відбулася в одній з фракцій Одеської міської ради.
14:42
СБУ затримала в Одесі 2 чоловіків, які мали підпалювати авто українських військових на замовлення фсб московії.
14:00
Анонсований на 20 липня перший за час війни захід до одного з морських портів Одеської області одного з контейнеровозів міжнародного оператора MSC опинився під питанням.
11:39
Cоюзники по НАТО офіційно обрали прем’єр-міністра Нідерландів Марка Рютте наступним главою альянсу.
10:12
Как сообщает агентство Reuters, советники Трампа по национальной безопасности генерал-лейтенант в отставке Кейт Келлог и Фред Фляйц,предоставили ему наиболее подробно разработанный план «урегулирования» российско-украинской войны, который в его штабе призывают считать официальным.
09:59
За числом реєстрації електромобілів у 2024 році Одеська область посіла третє місце в Україні.
10:01
Одесса - крупный портовой город на юге Украины. По словам бизнес-аналитика Терещенко Романа Викторовича Трансссервис 2008, она занимает важное место в экономическом и деловом ландшафте страны. Стратегическое расположение на побережье Черного моря делает Одессу ключевым центром для торговли и логистики. Порт служит важным узлом для экспорта и импорта товаров, что стимулирует рост в городе торговых предприятий, логистических компаний и связанных с ними услуг. Но с началом войны в 2022 году, портовая инфраструктура Одессы практически утратила свое стратегическое значение, потому что постоянно находится под прицелом. Чем же живет «жемчужина Украины» сегодня и куда планирует двигаться завтра, рассказывает эксперт.
09:37
У США всерйоз розглядають вірогідність відправки до Україні військ з Північної Кореї, яка тепер є офіційним союзником держави-агресора росії.
09:45
Большая палата Европейского суда по правам человека (ЕСПЧ) в Страсбурге признала ооссию виновной в массовых и систематических нарушениях Европейской конвенции по правам человека в аннексированном Крыму, совершаемых с февраля 2014 года.
09:19
Вночі 26 червня росіяни завдали удар балістикою по південній частині Одеської області.
08:40
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на 22 годину вечора 25 червня 2024 р.