7 червня 2024

19:17
В умовах викликаного дефіцитом електроенергіх скорочення випуску рухомого складу трамваїв і тролейбусів на одеські маршрути відстежити їх рух онлайн і спланувати поїздку стало неможливо.
14:15
Чорноморський флот російської педерації останні два-три дні, 5-7 червня 2024 р., демонструє незвичну активність. Однак, якщо проаналізувати дії росіян та загрозу для їх кораблів від України - то все виглядає цілком логічним.
17:51
Різноманітні ракети, боєприпаси, бронетранспортери та патрульні катери - ось що входить в новий пакет американської військової допомоги.
17:59
Вкотре з початку війни розглядаються можливості розміщення в портах Одеської області турецьких суден - плавучих електростанцій. Чи залишиться це в черговий раз на словах - покаже час та можливості України гарантувати безпеку таких суден.
17:35
Эти слова из монолога "Дефицит" были написаны Михаилом Жванецким в далеком... страшно сказать каком году. Как показывает общественное мнение, они верны и в наше время...
14:54
Мова йде про створення "Укрзалізницею" мережі невеликих газових теплових електростанцій загальною потужністю до 250 мегаватт - це приблизно чверть потужності одного типового ядерного енергоблоку.
13:41
Єврокомісія планує запропонувати почати офіційну процедуру перемовин прийняття України і Молдови до Євросоюзу. Це робиться через побоювання, що з липня, коли тимчасовим головою ради ЄС стане Угорщина, остання може затягнути процес.
13:11
Фейсбук полон риторических вопросов, на которые невозможно дать однозначные ответы, так-как в них заложено отрицание самого очевидного – понимания вопрошающим происходящего в окружающем нас мире. Иногда создается впечатление, что мы живем на одной планете, а тот, кто задает вопрос, другой. Причем они настолько уверены в своей правоте, что не дожидаясь ответа, задают следующий, не менее идиотский вопрос. Это может продолжаться до бесконечности, так-как сконцентрировать внимание на чем-то конкретном, эти безумцы не в состоянии.
12:15
Президент Франції заявив про передачу Україні партії винищувачів Mirage-2000. Таким чином, в рамках поповнення авіації наша країна отримає не лише американські літаки F-16 від європейських країн.
11:10
У рамках раніше виділеного загального фінансування США регулярно надають пакети військової допомоги Україні.
09:50
... атаковать американским оружием у ВСУ не получится, но превратить в пустыню гигантскую территорию "от Курска и Орла" до места постоянного проживания кубанских козаков вполне реально!
09:00
У ніч на 7 червня 2024 р. росіяни завдали комбінований повітряний удар крилатими ракетами і дронами-камікадзе, однією з цілей якого стала Одеса, а також західні області.
08:46
Інформуємо про головні події дня 6 червня 2024 р. на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ.