14 червня 2024

09:59
Всего порядка 100 делегаций со всего мира, в т.ч. 57 первых лиц государств - такого количества гостей "Форума мира" в Швейцарии не ожидал никто!
17:58
За даними розвідки низки європейських країн, московія готує військовий переворот у сусідній з Одеською областю Молдові.
16:00
Диктатор московії сьогодні ляпнув на публіку те, що він зазвичай відкладає під себе у свій чемодан. Вибачте, але нам доведеться копирсатися у тому, що виходить з цього бункерного дідуганчика.
15:54
Уряд Німеччини оголосив про новий пакет військової допомоги - як завжди, всього не дуже багато, але кожний пункт з переліку надважливий для України.
15:40
Під час Міжнародної конференції відновлення URC2024, що напередодні пройшла у Берліні, Україна показала 95 проектів відновлення транспортної, передусім залізничної та портової, інфраструктури на загальну суму до 27 мільярдів доларів.
13:18
Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" підтвердило кредитний рейтинг Одеси на високому рівні uaАА-.
13:08
Напередодні відбувся саміт країн "Великої Сімки", однією з головних тем якого стало посилення системи ППО України та фінансова допомога.
12:58
Уже на второй день после прихода в Гавану российской "эскадры" в составе танкера, буксира и сопровождающих эти "грозные" корабли фрегата и подлодки, к юго-восточному побережью Кубы в Карибском море прибыла атомная подводная лодка Военно-морских сил США. Ударная подлодка USS Helena типа "Лос-Анжелес" (всего таких краблей было построено 63) "находится в заливе Гуантанамо, Куба, в рамках планового посещения порта", сообщило Южное командование США в соцсети X.
12:37
Єменські хусити. які з берегу займаються морським піратством, вперше з початку своїх обстрілів торгівельного судноплавства, обстріляли українське судно.
11:43
Напередодні відбулася вже 23-тя конференція союзників України формату "Рамштайн", яка була присвячена питанням посилення ППО України.
11:06
Одеські прикордонники зупинили фуру, в причепі якої замість зерна переховувалась 41 людина - чоловіки віком від 18 до 60 років з різних областей України.
10:17
Офис президента обнародовал полный текст 10-летнего двустороннего соглашения о безопасности между Украиной и США для усиления оборонных возможностей Киева, которое было подписано 13 июня в Италии на саммите G7.
08:18
Всю ніч на 14 червня продовжувалися повітряні атаки росіян на Україну з задіянням стратегічних бомбардувальників, дронів та балістичних ракет.
08:00
Повідомляємо про найважливіші події на фронті за день 13 червня 2024 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ.