13 червня 2024

22:54
Удивительные вещи происходят накануне "Саммита мира" в Швейцарии:
15:56
На саміті G7 стало відомо, що найрозвинутіші країни світу погодили передачу Україні прибутків від російських активів на загальну суму у 50 мільярдів доларів.
15:31
В 2020 году популярность онлайн-шахмат резко возросла, ведь любители шахмат были вынуждены припрятать свои шахматные доски, отказаться от настольных шахмат и довольствоваться игрой на телефонах, настольных компьютерах или ноутбуках в домашних условиях.
14:27
6 июня 2024 года, когда "зрадофилы" и "всепропалисты" смаковали "утечку" из Швейцарии о якобы согласованном решении еще не прошедшего "Саммита мира", в котором ущемляются интересы Украины, я написал:
13:16
В Одеській ОВА розповіли про плани встановлення газопоршневих станцій для заживлення електроенергією об'єктів критичної інфраструктури.
12:27
Флот Німеччини - "Бундесмаріне" - будує перший корабель з серії фрегатів проекту F126, які стануть найбільшими німецькими військовими кораблями після Другої світової війни. Їх вже називають "супер фрегатами", а за сукупністю характеристик вони будуть відповідати есмінцям чи навіть ракетним крейсерам інших країн.
11:50
За підсумками міжнародної конференції з відновлення України прийнято рішення про залучення від різних держав та міжнародних організацій фінансування на відновлення української енергетики на понад мільярд доларів.
11:25
Пещерный волюнтаризм (командный метод принятия произвольных решений вопреки объективным условиям и обстоятельствам) пришибленного бункерного фюрера не только не знает границ, но и не чувствует точек бифуркации, попадая в которые, неустойчивой и хаотичной становится вся система.
11:17
13 червня у Брюсселі відбудеться чергова конференція формату "Рамштайн", головною темою якої стане посилення української системи ППО.
10:16
Це буде невелика партія з 14 бронемашин, які адаптовані для задач з розмінування. Таким чином Литва бере участь у Коаліції з протимінної діяльності
09:31
Для "Укрзалізниці" знайшли європейське фінансування для закупівлі не 30 електровозів, а 80.
08:55
Інформуємо про головні події дня 12 червня 2024 р. на фронті на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ.