5 червня 2024

15:53
Снова новостная лента Гугла порадовала анонсом, достойным стен нужника психиатрической больницы имени Кащенко.
16:03
Мова йде про колишнього командира корвету "Тернопіль", який здав корабель росіянам під час окупації Криму та перейшов до них на службу. За це він, коли його впіймають, отримає 15 років тюрми.
15:40
За травень 2024 року морські і дунайські порти Одеської області відправили на експорт майже 6 мільйонів тон української аграрної продукції.
13:32
На додаток до вже схваленного фінансування військової допомоги Україні від США на 61 мільярд доларів там також розглядають варіант надання кредиту на 50 мільярдів, який повністю будуть погашати за рахунок заморожених російських активів.
13:27
Россияне в течение месяца пытались уничтожить украинский макет гаубицы Д-20, потратив на это боеприпасы на десятки тысяч долларов. Об этом сообщает The Times 4 июня.
12:43
Об'єднаний флот НАТО прибув у литовський порт Клайпеда для спільних військово-морських навчань у Балтійському морі з метою відпрацювати кризові ситуації, які можуть виникнути через дії росії.
12:07
Україна найближчим часом може очікувати на нові пакети військової допомоги США у рамках раніше схваленого фінансування.
08:16
Действующий глава Европейского совета Шарль Мишель пытается помешать Урсуле фон дер Ляйен вновь занять должность председателя Еврокомиссии (ЕК) после выборов в Европарламент, сообщило издание Politico со ссылкой на восемь источников среди дипломатов и чиновников.
08:08
У ніч на 5 червня росіяни завдали повітряний удар дронами-камікадзе, який оминув стороною Одеську область.
08:05
Інформуємо наших читачів про головні події на фронті за підсумками дня 4 червня 2024 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ.