17 червня 2024

20:37
Увы, предматчевые призывы Сергея Реброва (лучше бы он их не произносил) не нашли поддержки у игроков сборной Украины.
16:24
Майнц стане 14 містом-партнером Одеси, крім того, у нас є ще два десятки міст-побратимів.
16:41
Компанія Maersk ставить на лінію між портом Констанца і Чорноморськом (Одеська область) четвертий контейнеровоз.
16:12
Під час саміту миру США через віце-президентку Камалу Гарріс оголосили про надання 1,5 мільярда доларів допомоги, що спрямована на гуманітарні та енергетичні потреби.
15:21
Молдова почала реконструкцію залізниці від міста Бендери (станція Тигіни) до Басарабяски, далі планується модернізувати залізницю до станції Етулія - це у напрямку на південь Одеської області до порту Рені.
15:01
Приблизно з квітня 2024 р. тривають системні удари ЗСУ ракетами та дронами по системам ППО росії у окупованому Криму.
13:05
В Одеській області за 40 тис. доларів посадовці обіцяли віддати землю вздовж траси “Одеса-Рені” для стоянки вантажівок
12:50
Из списка стран, подписавших совместное коммюнике после саммита мира в Швейцарии, исчезли две страны – Ирак и Иордания. Список подписантов на 16 июня обнародовала пресс-служба федерального департамента иностранных дел Швейцарии. В нем было 80 стран и четыре европейских организации и институции (Совет Европы, Европейский совет, Европейская комиссия, Европейский парламент).
12:44
Вранці 17 червня росіяни завдали ракетний удар по Миколаївській області, ракети випустили з підводного човна.
10:21
У Всесвітній день донора крові в Одесі відкрилася незвична виставка, присвячена порятунку життя за допомогою донорства.
11:31
Перші винищувачі F-16 від Данії Україна отримає найближчими днями.
09:47
Фінансування для підтримки діяльності та готовності до польотів непрацюючого міжнародного аеропорту Бориспіль буде у вигляді матеріальної допомоги від порту Південний Одеської області на суму 250 мільйонів гривень.
23:18
Как бы не скрипели зубами зрадофилы, всепропалисты и прочие "зеленофобы", саммит мира в Швейцарии состоялся. Более чем серьезный разговор представителей 80 государств и 4 международных организаций закончился подписанием совместного коммюнике, в котором фигурируют не только "неудобные" москве формулировки ("война рф против Украины", "приверженность соблюдения международного права", "политическая независимость любого государства", "принципы суверенитета, независимости и территориальной целостности"), но и анонсирован "диалог между всеми сторонами", подразумевающий участие в дальнейших переговорах россии.
23:16
Повідомляємо про найважливіші події на фронтах за підсумками дня 16 червня 2024 р. за офіційною інформацією Генерального Штабу ЗСУ.
23:12
З понеділка 17 червня тимчасове покращення у енергетиці закінчується. Виводяться на ремонт інші енергоблоки атомних електростанцій, через що збільшуються обсяги стабілізаційних відключень.