Одеський суд заочно відправив за грати терориста

Пятница, 25 августа 2023, 13:57
Один з одеських сепаратистів, який пізніше воював у складі терористичних формувань так званої "ДНР", заочно засуджений до 14 років тюрми - як тільки впіймають, відразу посадять.
Одеський суд заочно відправив за грати терориста

Приморський райсуд Одеси заочно засудив до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна учасника антиукраїнського руху «Одеська дружина, імперіалісти», який воював на боці так званої "ДНР". Про це повідомило Управління СБУ в Одеській області.

За даними слідства, у 2014 році чоловік приєднався до угруповання «ДНР» з позивним «Одеса». Бойовик проходив службу в складі незаконного збройного формування «Народное ополчение Донбаса» у піхоті, а в подальшому у розвідувальних підрозділах.

«Суд визнав бойовика винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь в терористичній організації) Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Командира підрозділу «міліції ЛНР» засудили до 10 років в'язниці

Зазначається, що початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання.

comments powered by HyperComments