Президент "Гефест" виступив спонсором топового міжнародного Форуму GMF у Брюсселі.

Пятница, 26 мая 2023, 15:25
Серед спікерів форуму GMF - Генсек НАТО Столтенберг та Віце-президент Єврокомісії Схінас.
Президент "Гефест" виступив спонсором топового міжнародного Форуму GMF у Брюсселі.

Українські та світові дипломати прибули з робочим візитом до бельгійської столиці для обговорення питань загрози міжнародній безпеці через військову агресію російської федерації в Україні, а також потенційну картину майбутнього для країн Заходу.
Головними спікерами на заході виступили: Генеральний Секретар НАТО Єнс Столтенберг, Віце-президент Європейської комісії Маргарітіс Схінас, Посол США у Євросоюзі Марк Гітенштейн, Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, Директор НАБУ Семен Кривонос.

За словами Пантелеймона Бумбураса, цього року на «Brussels Forum 2023» також було організовано окрему дискусійну панель The Odesa debate 2023, що відбулася 24 травня у широкому форматі за участю високопосадовців, політиків та дипломатів різних країн світу, в тому числі США. Дискусійну панель присвятили питанням відновлення інфраструктури та економіки України, довгострокового економічного розвитку країни в євроатлантичному середовищі, факторів подолання економічної кризи та стимулювання інвестиційної привабливості.

«Ми всі пережили дуже важкий рік війни. Бізнес працював на повну силу, щоб підтримувати нашу армію та допомагати вести її до нашої спільної перемоги. Ми маємо розуміти, що підтримка потрібна й українському бізнесу. Сьогодні на всіх рівнях ведуться дискусії щодо передумов, які слід створювати, аби стимулювати інвесторів вкладати гроші в Україну. І в нас є певні погляди та напрацювання. Як правильно сказав у своєму виступі Віце-президент Єврокомісії Маргарітіс Схінас, трансатлантичні відносини – понад усе, це союз цінностей. В мене немає сумніву, що Україна має всі шанси на інтенсивний повоєнний розвиток разом зі світовими партнерами. Інвестиції та терпіння дадуть безумовний результат відновлення України. Це буде велике будівництво століття», – підкреслив Пантелеймон Бумбурас.

Нагадаємо, Фонд Бумбураса та будівельна компанія «Гефест» кілька років поспіль були організаторами Міжнародного Форуму The Odesa debate в Україні, темою якого було об'єднання України, Чорноморського регіону та трансатлантичних партнерів. Захід проходив за підтримки МЗС України та Німецького Фонду Маршалла.

comments powered by HyperComments