В російській столиці взялися за ППО на дахах будинків (ВІДЕО)

Пятница, 20 января 2023, 10:10
На дахи багатьох адміністративних будівель у російській столиці встановлюють зенітні комплекси.
В російській столиці взялися за ППО на дахах будинків (ВІДЕО)

19 січня було помічено незвичну активність у москві. Там взялися встановлювати на дахи адміністративних будівель, в тому числі міністерства так званої оборони рф, комплекси ППО.

Їх монтують за допомогою потужних автокранів. 

Це зенітно-ракетно-артилерійські комплекси "Панцир" різних модифікацій, змонтовані на шасі автомобілів "КАМАЗ". Вони оснащені зенітними ракетами 57Е6-Е, які здатні досягати повітряні цілі на дальності до 20 км та висоті до 15 км, а також спареною 30-мм автоматичною гарматою з дальністю ураження до 4 км. 

Таким чином, росіяни готують москву до оборони від атак з повітря. Адже нещодавні вибухи на авіабазах у Саратовській області показали, що москва знаходиться приблизно у сфері досяжності українських ударних безпілотників. Але російське командування збирається за допомогою цих зенітних комплексів на дахах будинків робити те саме, за що постійно інформаційно атакує Україну - збивати повітряні цілі над житловою забудовою. За думкою російського міністра закордонних справ лаврова та за словами постійного представника росії у ООН небензі, збивати повітряні цілі над житловою забудовою є військовим злочином. І саме такий військовий злочин збирається зробити росія у москві.

comments powered by HyperComments