19 июля 2022

17:29
Эксперты Высшей школы экономики россии изучили влияние высшего образования на здоровье человека и пришли к выводу, что оно вредит здоровью!
17:10
На Гайворонській вузькоколійці, що відноситься до регіонального філіалу "Одеська залізниця", йде ремонт занедбаної ще з 2019 року колії між містечками Гайворон та Голованівськ.
17:08
В Одеській області затримали "чорних реєстраторів", які заволоділи нерухомістю вартістю понад 70 мільйонів гривень за допомогою підроблених документів.
15:58
Адміністрація морських портів України планує поглибити судноплавний канал "Бистре" у Кілійському гирлі Дунаю на півдні Одеської області.
15:35
Після останніх ракетних обстрілів Одеси та Одеської області поліція затримує колаборантів, які знімали наслідки ударів і публікували ці знімки або відправляли їх до росії.
16:08
Каффы представляют собой украшения, которые размещают не только на мочке уха, но и на всей раковине. Есть два варианта: требующие и не требующие прокола. Во втором случае аксессуар идеально подходит тем, кто пока не планирует прокалывать уши.
15:23
Честно говоря, раньше думал, что фильмы бывают двух видов - хорошие и плохие. Даже насквозь идеологизированный "Коммунист", благодаря прекрасной режиссуре Юлия Райзмана и блестящей игре Евгения Урбанского трудно записать в категорию "плохих". По поводу гения Высоцкого, превратившего "плохого мента" Жеглова в главного героя "Места встречи изменить нельзя" вообще говорить не приходится.
13:37
Демонструємо оперативні фото та відео російських кораблів у Севастополі та біля нього за 17-18 липня.
13:37
Демонструємо оперативні фото та відео російських кораблів у Севастополі та біля нього за 17-18 липня.
13:56
19 липня ракетний удар з установок HIMARS завдав пошкоджень Антонівському мосту через Дніпро біля Херсону.
15:13
19 липня на черговому засіданні Верховної Ради нардепи офіційно звільнили відсторонених раніше очільників Генпрокуратури та СБУ.
13:27
Сначала старый одесский анекдот.
13:14
Минулої ночі росіяни завдали ракетного удару по Одеській області - 6 ракет влучили у село Дачне неподалік від Одеси.
10:27
Головні події в Одесі, на морі та на фронтах станом на ранок 19 липня.
11:02
Одеські волонтери продовжуть допомагати армії. Комедійна театральна вистава "Одеса, я тебе люблю!" у арт-просторі "Перон №7" на ринку "Книжка" відбудеться 23 липня.
10:22
Повідомляємо про основні події на фронтах станом на ранок 19 липня за оперативними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь".