Мистецтво допомагає ЗСУ: одеситів запрошують на театральну виставу

Вторник, 19 июля 2022, 09:43
Одеські волонтери продовжуть допомагати армії. Комедійна театральна вистава "Одеса, я тебе люблю!" у арт-просторі "Перон №7" на ринку "Книжка" відбудеться 23 липня.
Мистецтво допомагає ЗСУ: одеситів запрошують на театральну виставу

В суботу 23 липня о 17:00 на відомому всім одеситам ринку “Книжка”, що за останні місяці перетворився на арт-простір завдяки успішній роботі джаз-клубу "Перон №7" та волонтерів групи "Технарі", відбудеться благодійна музична комедійна вистава "Одеса, я тебе люблю".  

Жанна Єгорівна, Цирліх, Альберт Анатолійович, Наталка Пєтухова та інші мешканці комунальної квартири вийдуть на балкони та подвір’я доводячи що “гумор таки дійсно подовжує життя" - і не лише завдяки сміху.

Справа у тому, що під час вистави будуть збирати кошти для потреб української протиповітряної оборони.

"Запрошуємо всіх одеситів та гостей міста долучитись до вистави та збору коштів. Вхід вільний. А от донати дуже й дуже необхідні. Ми, як організатори події, ставимо за мету протягом вечора зібрати достатньо коштів, щоб наступного ж дня перетворити їх на прибори нічного бачення, біноклі, планшети та іншу техніку, необхідну нашим бійцям", - зазначає один з організаторів, волонтер, та один з наших постійних авторів Ігор Астахов.

 

comments powered by HyperComments