22 июля 2022

19:54
22 липня сталася дуже важлива подія для України та для Одеси з того моменту, як наша держава була заблокована росією з моря під час війни, що спричинило не лише закриття судноплавства, а й стало загрозою продовольчої кризи та більш серйозних наслідків для сотень мільйонів людей у всьому світі. У Стамбулі було підписано дві багатосторонні угоди, які частково знімають цю блокаду для можливості експорту зерна морем з України.
12:20
Сегодня случайно наткнулся в сети на фейковый список объектов, который минобороны россии анонсировало в качестве мест сосредоточений украинских войск и хранения полученной от союзников военной техники. Все упомянутые объекты, по мнению российских пропагандистов, находятся в определенном районе, который я прекрасно знаю.
19:37
Нещодавно колишній президент росії Мєдвєдєв в черговий раз став погрожувати Україні та всьому світу ядерним ударом.
17:39
В трьох ключових точках на дорогах Одеської області у напрямку придунайських портів і не лише там почали роботу майданчики для відстою вантажних автомобілів.
17:50
ВМС України почали освоєння переданих нашій державі двох мінно-тральних кораблів типу "Сендаун" у Великобританії.
14:43
Біля берегів Болгарії почалися щорічні морські маневри НАТО Breeze-2022 (не плутати з українськими Sea Breeze).
14:35
И сказал Он, что это хорошо! (Ветхий завет / Бытие / Глава 1)
14:03
За оперативними даними 22 липня у Чорному морі продовжує перебувати оперативне з'єднання російського флоту, яке загрожує ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
14:03
За оперативними даними 22 липня у Чорному морі продовжує перебувати оперативне з'єднання російського флоту, яке загрожує ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
12:15
Спроба росіян провести ротацію свого офіцерського складу у так званому "миротворчому" контингенті на території невизнаного Придністров'я не вдалася - транзит росіян через територію Молдови неможливий.
12:20
Это вовсе не пословица, а цитата, которую использовали в своём творчестве Мигель Сервантес де Сааведра, Иоганн Вольфганг фон Гёте и даже Еврипид.
12:10
Обсяги перевалки вантажів у портах Одеської області на Дунаї зросли майже вчетверо. Зокрема, за червень порти Ізмаїл та Рені перевантажили 1,4 млн. тон.
09:17
З 19 липня 2022 року у окупованому Луганську зупинено рух тролейбусів по останньому маршруту. Таким чином, окупанти повністю ліквідували міський електротранспорт.
11:16
Під час війни в Одеській області продовжується робота сільского господарства. Незважаючи на російські ракетні обстріли та логістичні негаразди, вже зібрано мільйон тон зерна.
10:36
(из доклада православного оленевода Шойгу сатанисту путину).
09:05
Інформуємо про головне на фронті станом на ранок 22 липня за оперативними даними Генштабу ЗСУ.