18 июля 2022

22:04
СБУ виявила білоруський залізничний рухомий склад, який російські агресори задіяли у агресії проти України на території Київської області.
22:28
Министр странных дел россии Лавров в статье для издания "Известия" призвал "коллективный Запад" действовать на основе... международного права.
22:21
На завтра, 19 липня, в Одесі заплановано відключення води у районі Молдаванки.
15:35
Одна із найбільших проблем, яка стала наслідком "гарячої" фази російсько-української війни, яка точиться із 2014 року - це блокада українських морських портів, і, як наслідок, неможливість вивести із України значну частину аграрної та металургійної продукції. "Західні залізничні ворота України" виявилися неготовими до різкого зростання вантажо- і пасажиропотоків, а ціла низка транскордонних залізниць виявилася у занедбаному і непрацездатному стані.
14:13
В першій половині дня росіяни обстріляли Одеську область чотирма авіаційними ракетами з літаків Су-35. Три ракети дали "прильоти", одну збили.
13:21
Шойгу отдал указание группировке "Восток" генерал-лейтенанта Рустама Мурадова ликвидировать ракетные и артиллерийские средства большой дальности армии Украины, из которых ведутся обстрелы Донбасса.
12:45
17-18 липня здійснено зміни у керівництві СБУ (усунено від обов'язків Івана Баканова) та Генпрокуратури України (вісторонено Ірину Венедиктову).
23:34
Головні події в Одесі на ранок 18 липня, пов'язані з недавнім обстрілом міста, трохи внутрішньої політики та ситуація на фронтах. За останні більш як дві доби трапилося досить багато важливого та цікавого. Йде вже 145-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
09:12
Повідомляємо про головні події на фронтах за оперативними даними Генштабу ЗСУ на ранок 18 квітня.