6 июля 2022

19:27
Йде 133-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, 6 липня. Головні події - що відбувається в Одесі зараз, ситуація на фронтах та воєнні дії на морі.
18:59
Вдень 6 липня росіяни зробили невдалу для них спробу ракетного обстрілу Одеської області.
15:52
Сначала старый анекдот: — Что будет, если скрестить ежа с удавом? — Около пяти метров колючей проволоки.
15:11
Мова йде про "регіонала", представника "Опозиційного блоку" Вадима Новинського, відомо своєю відверто проросійською політичною позицією.
14:45
У США випустили спеціальну колекційну монету номіналом 100 доларів, яка присвячена острову Зміїний.
13:21
Как Россия, так и Украина, по данным ООН, нарушают в ходе идущей между ними войны права человека и международное гуманитарное право. И ВС РФ, и ВСУ размещают военные объекты вблизи гражданских зданий и используют мирных жителей в качестве "живого щита", заявила во вторник, 5 июля, Верховный комиссар ООН по правам человека Мишель Бачелет, выступая в Женеве.
13:02
У новому випуску проєкту "А як у них" одеського телеканалу "Перший міський" виступив як військовий оглядач разом із проживаючим у США експертом з виживання Олександро Клімановим та колишнім військовослужбовцем армії Ізраїлю Артемом Шапіро обговорили захист українського неба, системи ППО, ПРО та безпеку під час ракетних обстрілів. 
12:18
СБУ і патрульна поліція повідомляє відразу про два затримання діючих в інтересах росії агентів в Одесі та Одеській області.
11:21
Про звичайний відпочинок біля моря в Одеській області цього літа можна забути - це смертельно небезпечно.
10:12
Электронное обращение о сносе монумента российской императрице Екатерине II за неделю после регистрации собрало более 13 тыс. из 25 тыс. необходимых подписей.
09:54
Після завершення масової евакуації українців залізницею наприкінці квітня залишився лише один евакуаційний пасажирський потяг. Він відправляється з міста Покровськ Донецької області.
09:48
Модернізація дунайських портів Одеської області Ізмаїлу, Рені та інших із збільшенням їх загальної пропускної здатності до 25 млн. тон вантажів щорічно потребує приблизно 200 мільйонів доларів.
09:37
Що відбувається на фронтах - інформація на основі оперативного зведення Генштабу ЗСУ протягом 6 липня.