28 июля 2022

16:46
Когда насильники Бучи, убийцы Гостомеля и мародеры всех киевских предместий бежали под напором украинской армии, один из карманных генералов путина назвал это "жестом доброй воли".
16:11
Увечері 27 липня у Чорне море через протоку Босфор увійшли два турецькі фрегати. Вони, скоріш за все, приймуть участь у військово-морських навчаннях НАТО у Болгарії, а після цього будуть охороняти конвої торгівельних суден до портів Одеської області.
15:55
Після фатальних руйнувань Антонівського автомобільного мосту через Дніпро біля Херсону російські окупанти взялися наводити поруч з ним понтонну переправу.
15:43
За словами мера Одеси та його заступників, протягом серпня буде запущений наскрізний магістральний трамвайний маршрут, який стане найдовшим в Україні та з'єднає між собою найбільші житлові масиви Одеси.
15:36
Сенат США принял резолюцию, призывающую признать россию государством-спонсором терроризма из-за ее действийй в Чечне, Грузии, Сирии и в Украине. Об этом пишет New York Times.
15:07
На Одеській залізниці очікують збільшення перевезень зернових вантажів у напрямку до портів та показали підсумки роботи з зерном до портів Ізмаїл та Рені.
14:46
Сепаратистом, якого затримала поліція, виявився 57-річний чоловік, який погрожував всім, хто був не згоден з його проросійською позицією
13:52
Декілька багатоповерхівок, які збудували пару років тому структури бізнесмена Аднана Ківана на території Міністерства оборони в Одесі, виявилися нахаббудом.
13:36
Вы будете долго смеяться, но американский актер Стивен Сигал собрался экстренно сменить ориентацию. Спешу успокоить его поклонниц - это совсем не то, про что вы подумали.
12:26
28 липня в Одесі почав роботу подовжений маршрут трамваю №7. Це перший етап проекту швидкісного магістрального трамваю "Північ-Південь".
13:26
На території Одеського порту вночі з 27 на 28 липня була пожежа. Рятувальники загасили пожежу за півтори години/
06:46
В брошенном под Киевом обозе российской армии было обнаружено 40 тысяч черных мешков для транспортировки "жмуриков" - именно этой цифрой определялись максимально возможные потери российской армии в войне с Украиной.
06:34
Морські порти Одеської області офіційно розпочали роботу. У Чорноморську вже готовий до виходу в море перший балкер з зерном. Для судноплавства з портів Одеси та Чорноморська сформовані коридори для конвоїв.
06:44
Висвітлюємо головні події на фронтах станом на ранок 24 липня за оперативними даними Генштабу ЗСУ.